Naslovna INFO Poznata paleta boja za novu Hondu Civic Type R

Poznata paleta boja za novu Hondu Civic Type R

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Honda polako „podiže temperaturu“ u vezi s premijerom nove generacije Civica Type R.

Novi „hot heč“ je nedavno „debitovao“ i u SAD, mada i dalje u formi kamufliranog prototipa. Pre američke „turneje“, CTR je predstavljen u januaru na Salonu automobila u Tokiju, takođe „pod maskom“.

Ipak, konačno imamo neke konkretne informacije, mada su i one nepotvrđene i nezvanične. Naime, u postu na Civic11Forumu je objavljena lista boja karoserije, koje bi trebalo da budu dostupne prilikom lansiranja. Naravno, opšte popularne poput crne, bele i sive su prisutne, a miksu se pridružuju plava i crna, i to bi bilo to za „prvi krug“. Dakle, na Phoenix žutu, ako je i bude, moraćemo da pričekamo.

Što se dostupnih nijansi tiče, one nose sledeće nazive: Championship bela, Rallye crvena, Sonic biserno siva, Crystal biserno crna i Boost biserno plava. Bez obzira na boju eksterijera, svaki novi Civic Type R će imati isti enterijer u crno-crvenoj temi, mada tačna šema još uvek nije poznata.

Čini se da nove informacije dolaze s posta na Twitteru, koji je u međuvremenu izbrisan, ali svejedno, dok Honda ne bude zvanično skinula veo s novog Type R-a, ne možemo biti u potpunosti sigurni koje će nijanse biti dostupne neposredno nakon lansiranja.

Ovde se naravno nameće suštinsko pitanje – kada će uopšte Civic Type R za 2023. biti konačno lansiran? Trebalo je da premijera bude obavljena krajem juna (prethodne informacije su sugerisale da se radi o maju).

Budući da se atmosfera ubrzano „podgreva“, očekujemo da će Hondin pulen biti zvanično obelodanjen uskoro, kao i da će u prodaju ući pre isteka ove godine.

Auto Moto Show

Izvor: Civic11Forum

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime