Naslovna INFO Volkswagen otkrio izgled druge generacije Phaetona koja nikada nije stupila na scenu

Volkswagen otkrio izgled druge generacije Phaetona koja nikada nije stupila na scenu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

U ime označavanje 20. godišnjice Phaetona, Volkswagen nam je priredio lepo iznenađenje, objavivši fotografije druge generacije, koja nikada nije zvanično ugledala svetlost dana.

Razlog prvenstveno leži u „Dizelgejtu“ i sveopštoj elektrifikaciji koja je nakon njega usledila, što je nagnalo čelnike kompanije da na prioritetno mesto stave električne modele. Shodno tome, nije bilo mesta za luksuznu limuzinu.

Međutim, druga generacija Phaetona je bilo vrlo blizu toga da pristigne na proizvodne linije. Automobil koji možemo da vidimo je potpuno funkcionalan prototip, koji se nimalo ne razlikuje od eventualnog serijskog primerka. Dizajn, kao što možemo da uočimo, tipično je „folksvagenovski“, s hromiranom maskom i farovima sličnim onima kod aktuelnog Touarega.

Što se zadnjeg dela tiče, signalne grupe podsećaju na rešenje kod Škode Superb, što ne iznenađuje, budući da je Phaeton dizajnirao Jozef Kaban, koji je nacrtao i češku perjanicu.

Široka hromirana traka kreira vizuelnu konekciju između kućišta zadnjih svetala na isti način kao što je slučaj kod restilizovanog Superba. Završeci izduvnih cevi u maniru Arteona nagoveštavaju da se ispod haube nalazi moćna pogonska jedinica.

Dugačka vrata obezbeđuju pristup luksuznoj kabini s obiljem prostora za noge putnika pozadi, gde su individualna sedišta odvojena širokom centralnom konzolom, koja sadrži odvojim tablet, kao i prekidače za podešavanje sedišta. Upotreba drveta i kože je obilna u okviru kompletnog enterijera, uz neizbežan panoramski krov i zabavni sistem za putnike pozadi.

Armaturna tabla bi takođe trebalo da izgleda pznato, budući da je u velikoj meri nalik onoj koju koristi aktuelni Touareg, s takozvanim Innovision Cockpitom. Detaljnija detekcija centralnog grebena ukazuje na sličnu postavku ručice menjača, držača za čaše i prekidača. Unutrašnji retrovizor bez okvira, kožom presvučena armaturna tabla i metalik akcenti, dodatno doprinose sofisticiranosti Phaetonove kabine, ali bez pretencioznosti koja krasi unutrašnjost Audija A8.

Poput Touarega koji je i danas u prodaji, velika Volkswagenova limuzina je trebalo da počiva na MLB Evo platformi, koju koristi A8, kao i drugi veliki VAG modeli. Vredno je pomena da VW ima veliku limuzinu na dotičnoj arhitekturi, a reč je o Phideonu koji se prodaje isključivo u Kini i smatra se Phaetonovim duhovnim naslednikom.

Sada, kada je nemačka marka odlučila da obelodani „abortirani“ Phaeton, možda je došlo vreme da Jaguar uradi isto s XJ-om.

Auto Moto Show

Izvor: Volkswagen

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime