Naslovna BEZBEDNOST VW Multivan T7 – kako se jedan kombi nosi s testom “severnog...

VW Multivan T7 – kako se jedan kombi nosi s testom “severnog jelena”? (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kada je reč o oštrim i preciznim manevrima, sportski automobili poslovično prednjače. To ne čudi, jer su i kreirani s namerom da budu okretni i dinamični. Međutim, Volkswagen Multivan (T7), sve je samo ne agilni sportista.

Velik i težak, ovaj porodični prevoz ujedno ima visok krov i samim tim podignutu tačku težišta. Kada se u jednačinu ubroji i dodatna masa koju donosi „plug-in“ hibridni pogon (ukupno 2.100 kilograma), stvari ne izgledaju dobro po ovaj model kada je reč o testu „severnog jelena“.

Dakle, izgledi T7 da će uspešno proći ispit u organizaciji španske publikacije km77, nisu veliki. Pored svega, ovaj automobil je opremljen Bridgestone Turanza T005 gumama dimenzija 235/50 R18, koje se nisu proslavile prilikom testiranja nekih drugih modela.

Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja, VW T7 Multivan je konačno uspeo da prođe čunjeve bez greške pri ulaznoj brzini od 69 km/h. To je jedan kilometar na čas bolje u odnosu na Ford Tourneo Custom, tako da iz te perspektive rezultat nije loš, mada su test vozači istakli da kombi „plavog ovala“ bolje reaguje na komande na volanu.

Elektronska kontrola stabilnosti se umešala u igru i redukovala je brzinu na 64 km/h na pola puta, pre nego što je veliki „plug-in“ hibrid izašao s brzinom od 42 km/h. Svi pokušaji da se postigne viša ulazna brzina a da se ne sruši nijedan čunj, nisu bili uspešni.

Prlikom slaloma, elektrifikovani Multivan je prošao bolje, obezbeđujući bolju povratnu informaciju vozaču, uglađeno menjajući smer. Kao i u testu izbegavanja prepreke na putu, elektronska kontrola stabilnosti se „mešala“ u vožnju i usporavala vozilo, tako da je slalom kompletiran za 26,5 sekundi, što je u skladu s manjim i lakšim modelima iz VW grupacije, poput Škode Fabije. Poređenja radi, najbolje vreme do sada je ostvario Polestar 2 – 22,8 sekundi.

Auto Moto Show

Izvor: km77.com via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime