Naslovna ECO2 Niko Rozberg prestravljen na mestu suvozača u Extreme E trkaču (VIDEO)

Niko Rozberg prestravljen na mestu suvozača u Extreme E trkaču (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Bivši šampion Formule 1, Niko Rozberg, osoba je koja je navikla na brzu vožnju, ali dinamična vožnja na asfaltu je očigledno nešto drugo u odnosnu na ekstremni „off road“.

Nedavno je vozio jedan od Extreme E električnih trkača svog tima po prvi put, a bio je i u ulozi suvozača dok je za volanom bio profesionalni takmičar.

Niko je najpre vozio Rosberg X Racing Extreme E terenac, primetivši sjajno prijanjanje koje poseduje vozilo, bez obzira što do sada nije imao iskustva u vožnji ovakvog tipa vozila. Takođe je primetio da je potrebno mnogo više „rada rukama“ da bi se održavala željena putanja, što je zamarajuće već posle jednog kruga na kratkoj Nirburgring terenskoj deonici.

Kada je Niko zauzeo suvozačko mesto, s Johanom Kristofersonom za volanom, iskusnim reli vozačem (prvi Extreme E šampion), shvatio je šta jedan trkački terenac može da uradi. Impresivan nivo prijanjanja koji je primetio tokom sopstvene vožnje, daleko je nadmašen kada je Kristoferson uzeo stvari u svoje ruke, što je u nekoliko navrata uplašilo Rozberga, koji je vozaču govorio da malo uspori.

Extreme E serija je u svojoj drugoj sezoni, s devet timova i 18 vozača u igri. Novajlija u šampionatu ove godine je McLaren. Sva vozila koja učestvuju u takmičenju su identična, a napravio ih je Spark Racing Technology u Francuskoj (radi se o istoj firmi koja proizvodi vozila za Formulu E). Svi poseduju iste gume koje dolaze iz Continentala.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime