Naslovna INFO Pilot izveo prinudno sletanje na auto-put (VIDEO)

Pilot izveo prinudno sletanje na auto-put (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ko bi mogao da pomisli da bi poklon za Dan očeva mogao da se pretvori u avanturu opasnu po život?

Upravo se to desilo Vinsentu Frejzeru, veteranu marincu s Floride, koji je svog tasta „provozao“  preko novopečenog imanja, kao poklon za Dan očeva.

Kada su Frejzer i njegov tast bili u povratku, stvari su krenule po zlu. Motor njegovog Aero Commandera 100 iz 1967. je otkazao, što je dovelo do silaska s 5.000 na 1.000 fita (305 metara). Ovo je prisililo Frejzera da uradi nešto što nije nikada ranije – izvede manevar prinudnog sletanja.

Frejzer je dobio dozvolu za letenje u oktobru 2021., i imao je ispod 100 sati iskustva u kokpitu aviona. Međutim, budući da je bio profesionalni vojnik naviknut na opasne situacije, zadržao je pribranost, uspevši da sleti na javni put.

Incident se dogodio u Severnoj Karolini, izvestio je NBC News. Po Frejzeru, prva opcija je bila da sleti na most, ali je on bio previše uzak i prometan. Prvobitno je odlučio da ide ka reci a zatim je primetio Highway 19 auto-put s leve strane.

Na sreću, na putu nije bilo previše vozila u to vreme. Izbegavajući dalekovode i druge učesnike u saobraćaju, Frejzer je besprekorno sleteo, bez bilo kakvih oštećenja i povreda. Kako je sve to izgledalo možete videti u klipu koji je podelio na YouTubeu.

Po NBC Newsu, avion je odvučen u obližnju radionicu na popravku motora. Tri dana kasnije, vlasti su zatvorile deonicu Highway 28 da bi avion mogao da poleti i nastavi do aerodroma. Frejzer se vratio na Floridu komercijalnim letom, odlučivši da nastavi da upravlja avionima, ali ne u skoro vreme.

„Mislim da ću nastaviti. Samo mi je potrebno neko vreme bez aviona. Drago mi je što sam živ i što niko nije povređen“, rekao je on.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime