Naslovna ECO2 Volvo poput Stellantisa izlazi iz ACEA-e do kraja godine

Volvo poput Stellantisa izlazi iz ACEA-e do kraja godine

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Švedski proizvođač kaže da njegova strategija na planu održivosti nije u ravni s pozicijom evropske automobilske lobi grupe.

Volvo Cars je objavio da će napustiti Asocijaciju evropskih proizvođača automobila (ACEA), do kraja ove godine.

Ova marka, koja planira da od 2030. bude čisto električna, saopštila je da njena strategija po pitanju održivosti „nije u potpunosti usklađena s pozicioniranjem ACEA-e i načinom funkcionisanja u ovoj fazi. Shodno tome, mi smatramo da je bolje da za sada zauzemo drugačiji kurs.“

Iz Stellantisa su takođe prošlog meseca javili da će izaći iz ACEA-e do kraja godine, što je deo novog pristupa rešavanja problema vezanih za prevoz, što uključuje otklon od tradicionalnih lobirajućih aktivnosti.

Italo-američko-francuska korporacija, koja pod svojim krovom ima 14 marki, saopštila je da će organizovati sopstveni godišnji događaj da bi se nosila s izazovima u oblasti prevoza. Na Volvo i Stellantis se kombinovano odnosilo 21,5 odsto prodaje u regionu tokom pet meseci, kažu podaci ACEA-e.

Volvo i ACEA su imali priično različite reakcije na evropske napore u vezi s ukidanjem prodaje automobila s motorima SUS do 2035.

ACEA je prošlog meseca saopštila da je „zabrinuta“ što je Evropski parlament odbacio napore oko regulisanja 100-odstotnog smanjenja emisije CO2 kod novih automobila od 2035., već je u suštini jednostavno zabranio prodaju automobila s motorima s unutrašnjim sagorevanjem nakon tog datuma.

Volvo, kao i Ford Motor, podržali su plan EU.

„Mi ćemo biti čisto električna kompanija pet godina pre planirane zabrane, tako da zašto ne bismo javno istupili i rekli  da mislimo da je to najbolje za naš poslovni model, naše kupce i našu planetu“, rekao je u nedavnom intervjuu šef Volvoa, Džim Rouen.

Mada nije bio spreman da objavi Volvoove planove vezane za izlazak iz ACEA-e u tom momentu, uprkos tome što je bio upitan da li će švedski proizvođač napustiti ovu organizaciju, on je rekao da kako elektrifikacija postaje preovlađujuća, „verovatno će biti drugih organizacija koje će se pojaviti i pokušati da ujedine industriju, spajajući najbolje umove s industrijskog stanovišta.“

Volvo je pojasnio da je otvoren za pridruživanje takvoj organizaciji, zatraživši od drugih proizvođača da budu deo dotične grupe.

„Mi smatramo da je dužnost svih nas da se suočimo s izazovom. Imamo jedan od najambicioznijih planova u industriji, ali ne možemo ostvariti transport nulte emisije sami“, saopštio je Volvo. „Apelujemo na naše kolege da uzmu učešće. Ko god bude krenuo tim putem, imaće u Volvo Carsu jakog saveznika. Očekujemo da sarađujemo s partnerima da bismo pružili svoj udeo u borbi protiv klimatskih promena za bezbedniju budućnost.“

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime