Naslovna INFO Emil Frey grupacija od sada prodaje Renault i Dacia vozila u Srbiji

Emil Frey grupacija od sada prodaje Renault i Dacia vozila u Srbiji

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Renault grupacija sklapa ugovor o prodaji filijale u potpunom vlasništvu iste u Srbiji, za uvoz i distribuciju brendova Renault i Dacia (uključujući putničke automobile, laka komercijalna vozila i rezervne delove).

Emil Frey grupacija će preuzeti poslove distribucije Renault grupacije u našoj zemlji. Ova transakcija se podnosi na odobrenje nadležnih organa za zaštitu konkurencije. Početak rada nove organizacije predviđen je za kraj septembra 2022. godine.

Kao deo “Renaulution“ plana, Renault grupacija revidira šemu distribucije. U tom smislu, postignut je dogovor između kompanija Renault i Emil Frey, u vezi s preuzimanjem poslova distribucije Renaulta u Srbiji. Ovom transakcijom, francuski koncern ima za cilj dalje jačanje pozicije na lokalnom nivou zahvaljujući efikasnom modelu poslovanja koji podržava i komercijalne ambicije i zahteve u pogledu zadovoljstva kupaca.

Renault je odabrao Emil Frey zbog visoke stručnosti u oblasti distribucije automobila. Oni će iskoristiti veštine lokalnog tima i snažno partnerstvo sa mrežom prodavaca.

„Što se tiče obima i partnerstva s automobilskim brendovima, Emil Frey je jedna od vodećih grupa uvoznika u Evropi. S već uspostavljenim poslovanjem s Renault grupacijom u maloprodaji, Emil Frey je takođe izabran zbog velikog znanja koje poseduje kao uvoznik. Zahvaljujući ovom ugovoru, uveren sam da će Renault ostvariti „Renaulution“ ambiciju u Srbiji., rekao je Philippe Buros, viši potpredsednik za prodaju, marketing i usluge Renault grupacije.

„Emil Frey je ponosan što postaje partner Renaulta i Dacije u distribuciji postojećeg asortimana proizvoda (uključujući bogatu liniju visokotehnoloških električnih vozila) Renault grupacije u Srbiji. Nastavićemo uspešan put organizacije distribucije Renaulta i dodati našu dugogodišnju stručnost na srpskom tržištu. Radujemo se daljem razvoju poslovanja zajedno sa lokalnom distributivnom mrežom.”, rekao je Gerhard Schuermann, glavni izvršni direktor Emil Frey grupacije.

Izvor: Renault

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime