Naslovna AUTO-MOTO Obelodanjen BMW LMDh Twin-Turbo V8 Hybrid s gotovo 650 ks

Obelodanjen BMW LMDh Twin-Turbo V8 Hybrid s gotovo 650 ks

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Motor je srce automobila. Doduše, prefiks „elektro“ je sve više prisutan, a sada smo dobili uvid u BMW M Hybrid V8, koji će se nadmetati u LMDh klasi u trkama izdržljivosti. Interna oznaka mu je P66/3.

Radi se o 4,0-litarskoj twin-turbo V8 jedinici s 90 stepeni između cilindarskih redova. Ovaj motor isporučuje 648 ks (477 kW) i 650 Nm maksimalnog obrtnog momenta. U „crveno“ ulazi pri 8.200 o/min.

Kada je reč o cilindrima, njihov provrt iznosi 93 milimetra, dok je hod klipa 73,6 milimetara. Rastojanje između cilindara iznosi 102 milimetra.

Ovaj motor je baziran na P66/1 V8 atmosfercu iz M4 DTM trkača iz 2017. i 2018. Tim ga je razvio u fazama, počev od kreiranja P66/2 s dodatim tandemom turbopunjača. Sledeća evolucija, P66/3, poseduje integrisan hibridni sistem.

BMW nije pružio previše detalja u vezi s elektrifikovanom sekcijom pogonskog sklopa. Ono što znamo je da se sastoji od motora, invertera i visokonaponske baterije. Razdvojna spojnica između hibridnog i konvencionalnog segmenta obezbeđuje vožnju na čisto električni pogon. P66/3 je u potpunosti samonoseća komponenta u BMW-u M Hybrid V8, budući da ne zahteva separatnu noseću konstrukciju u Dallara šasiji.

„Tokom faze procene, takođe smo u obzir uzeli P48 četvorocilindarski turbomotor iz BMW-a M4 DTM i P63 osmocilindarsku turbo jedinicu iz BMW-a M8 GTE, ali potencijalni problemi s pouzdanošću P48 i velika masa P63, bile su prepreke koje su nas odvratile od tih rešenja“, rekao je Ulrih Šulc, šef Drivetrain Design odeljenja BMW Motorsporta.

BMW M Hybrid V8 će debitovati na Rolex 24 trci u Dejtoni, koja će se održati od 28. do 29. januara 2023. Rahal Letterman Lanigan Racing će učestvovati s dva automobila u IMSA WeatherTech SportsCar šampionatu.

BMW će imati oštru konkurenciju u svojoj klasi, jer će Acura, Cadillac i Porsche takođe imati svoje pulene na 24 časa Dejtone. Verovatno će učestvovati i Ferrari, dok će Lamborghini ući u seriju 2024.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime