Naslovna INFO Lice u masi: Sledeća generacija Setra ComfortClass i TopClass autobusa

Lice u masi: Sledeća generacija Setra ComfortClass i TopClass autobusa

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Die neue Generation der Reisebusse Setra ComfortClass und TopClass // New generation of Setra ComfortClass and TopClass coaches

Nova generacija autobusa premijum brenda Setra je spremna.

Upadljiva spoljašnja karakteristika je novo porodično lice ove serije. Iza nje stoji mnoštvo fascinantne tehnologije.

Šef dizajna Daimlerovih autobusa Stefan S. Handt: „Setra ComfortClass i TopClass su dobili mnogo elegantniji izgled. Setrina tvrdnja o premijum klasi je još jasnije naglašena.“ Pažljiv i dosledan dalji razvoj je obezbedio da prednji deo nove serije postavi nove standarde u pogledu izgleda i tehnologije kako bi se dodatno unapredio profil ovog brenda koji je tako duboko prožet tradicijom. Handt daje primer: „Značka brenda je sada jasno vidljiva u prednjem delu.“ Dalje tehničke karakteristike uključuju: „Novu potpuno LED svetlosnu grupu u prednjem delu, optička vlakna u kombinaciji pokazivača pravca, dnevnih svetala i pozicionih svetala. Čak i iz daljine, Setra će sada biti prepoznatljiva kao Setra.“ Ovo se takođe odnosi na bokove autobusa sa novim trodimenzionalnim elementom.

Ekstenzivna dalja unapređenja su takođe evidentirana ispod atraktivne karoserije. Između ostalog, putnički prostor je nadograđen novim pregradnim zidovima i servisnim setovima, kao i novim multimedijalnim sistemom.

Premijera ADA 2 i ABA 5 po prvi put dostupni u autobusima

Pre svega, novi sistemi pomoći zasnovani na novoj električnoj/elektronskoj strukturi se po prvi put uvode u evropski autobus. Oni čine Setra autobuse još bezbednijim, udobnijim, lakšim za korišćenje i – što je važno u vremenima visokih cena goriva – primetno ekonomičnijim i ekološki prihvatljivijim. Dva primera: Setra ComfortClass i TopClass su prvi autobusi u Evropi koji su opremljeni novim Active Drive Assist 2 (ADA 2), kombinacijom nekoliko sistema pomoći koji aktivno pomažu vozaču da održi odstojanje i ostane u traci, i Active Brake Assist 5 (ABA 5) sistemom za pomoć pri kočenju u hitnim slučajevima – sistem koji takođe može kočiti ukoliko primeti pešake koji se kreću ili miruju. ABA 5 i ADA 2 su dva od mnogih tehničkih unapređenja ovih novih autobusa koji smanjuju opterećenje vozača i osiguravaju veću sigurnost.

Sledeća generacija Setra autobusa proslaviće svoju svetsku premijeru za medije tokom „IAA Transportation“ press dana u Hanoveru (18-20. septembar 2022). Za kupce, ComfortClass i TopClass će biti predstavljeni na premijernom događaju u Neu-Ulmu od 23. do 25. septembra 2022. godine, nakon čega će uslediti brojni evropski sajmovi u Španiji, Italiji, Švedskoj, Češkoj Republici i Francuskoj.

Izvor: Daimler Truck

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime