Naslovna AUTO-MOTO CFMOTO predstavio nove CFORCE X4 i CFORCE X5 modele

CFMOTO predstavio nove CFORCE X4 i CFORCE X5 modele

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kompanija CFMOTO je 28. i 29. juna ove godine na jugu Francuske održala evropsku premijeru novih CFORCE X4 i CFORCE X5 modela.

Evropska premijera je održana u izuzetnom ambijentu poznate vinarije Chateau de Lastours, koja na svom imanju poseduje više od 80 kilometara puteva i poligona za testiranje vozila namenjenih terenskoj vožnji u najrazličitijim uslovima.

Uz prisustvo od preko 50 učesnika, koji su mahom bili novinari iz čitave Evrope ali i regionalni distributeri, održane su različite radionice i testiranja vozila prilikom kojih su prikazani svi noviteti, unapređenja i funkcionalnosti novih modela.

CFORCE X4 i CFORCE X5 su naslednici, već dokazano najprodavanijih modela CFORCE 450 i CFORCE 520 koji su do sada prodati u preko 100.000 jedinica u čitavom svetu, a nove modele odlikuje unapređena upravljivost i tehničke karakteristike vozila, unapređena ergonomija položaja vozača, poboljšan dizajn, kao i sam doživljaj i lakoća upravljanja ovim vozilima.

Nova generacija CFORCE X4 i CFORCE X5 modela donosi moderan futuristički dizajn, gde posebnu pažnju privlače LED svetlosne grupe, koje mu daju oštar i agresivan izgled. Novi modeli poseduju DNK modela CFORCE 625 koji se izuzetno dobro pokazao u svim segmentima zbog svog naprednog dizajna pa je i kod novih modela izraženo vidljiv taj pristup.

Na novim modelima je znatno unapređen radijus okretanja, kao i sama upravljivost prilikom vožnje od čak 25% u poređenju sa prethodnim modelom. Ovo je izuzetno važno unapređenje jer pomaže čak i manje iskusnim vozačima da se kreću po terenima koji su zahtevni, a u isto vreme umor vozača prilikom dužih i napornijih distanci se svodi na minumum, a samim tim i potencijalne greške koje se najčešće javljaju zbog umora ili manjka iskustva vozača.

Udobnost je unapređena u nekoliko segmenata, oba vozila se sada nalaze odignuta 25,40 centimetara od tla, a prilazni ugao prednje osovine je dodatno unapređen, što uz dodatno povećanu putanju suspenzije od čak 26% garantuje da će oba prikazana modela lako odgovoriti na sve terene koji se nađu pred njima, a posebno na one najzahtevnije.

Kada je u pitanju udobnost dodatno je poboljšana ergonomija položaja vozača, pozicija i oblik rezervoara, kao i oblik i materijal sedišta. Sedište je izrađeno od pene koja pruža izuzetnu udobnost, vozačev deo sedišta je ergonomski dizajniran tako da vozač ima još bolju i veću kontrolu nad samim vozilom bilo da sedi ili da stoji. Takođe, zadnji deo sedišta, namenjen za suvozača je proširen, a naslon na koji se nastavlja pruža dodatnu sigurnost i udobnost suvozaču, čiji je položaj osetno unapređen u odnosu na prethodni model.

Pored ergonomije samog rezervora i njegovog položaja u odnosu na vozača, povećan je i njegov kapacitet koji sada iznosi 17 litara, što je povećanje od gotovo 20% u odnosu na raniji model.

Usisno-izduvni sistem je u odnosu na prethodnika povišen za 120 milimetara, a to znači da čak i veoma duboka voda koja vam se nađe na putu neće predstavljati problem.

Ono što je posebno primetno jesu smanjene vibracije za neverovatnih 30% pa novi CFORCE X4 i CFORCE X5 model imaju najmanje vibracije u čitavoj klasi ATV vozila u ovoj kubikaži. Osetna razlika se vidi i u temperaturi koju agregat stvara u sporohodnom modu vožnje koja je smanjena za čak 25%, što znači da nema brige od potencijalnog pregrevanja čak i u najvećim opterećenjima koja budu postavljena kao zadatak.

Na modelu CFORCE X4 nas očekuje digitalni displej od 3,5 inča, dok nas na modelu CFORCE X5 očekuje digitalni displej od 5 inča koji daje još bolju vidljivost u odnosu na prethodne modele jer je dodatno unapređeno pozadinsko osvetljenje sa mnoštvom korisnih informacija za samog vozača.

Ovom prezentacijom CFMOTO kompanija je pokazala da zauzima najviši pristup ne samo u razvoju svojih proizvoda već i u načinu na koji ih prezentuje. Premijera koju je kompanija CFMOTO organizovala za svoje nove X4 i X5 modele je još jednom potvrdila da pripada premijum segmentu proizvodjača.

Dolazak modela X4 i X5  na naše tržište se očekuje za nekoliko meseci o čemu se detaljnije možete informisati putem websajta www.cfmoto.rs

Izvor: MOTOBERZA

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime