Naslovna ECO2 Sada i zvanično: proizvodnja Opel Insignije se završava ove godine

Sada i zvanično: proizvodnja Opel Insignije se završava ove godine

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Buick je završio proizvodnju Regala još u avgustu 2020., a Opelov ekvivalent, Insignia, na putu je da se „pozdravi“ s proizvodnim linijama pre kraja ove godine.

Dakle, dugogodišnji rival VW Passata će otići u „večna lovišta“.

Ukidanje Insignije s platformom koja se ne može elektrifikovati u dobru poziciju stavlja proizvodnju Astre, koja će se ubrzati. Aktuelna generacija modela iz C segmenta koja je na scenu stupila 2021., ponovo se proizvodi kod kuće, u Riselshajmu, umesto u fabrici u Poljskoj, kao što je bio slučaj s K modelom. Insignijin odlazak dolazi nakon Mondeovog, čija je proizvodnja stopirana u aprilu ove godine. Biće interesantno videti šta to Stellantis sprema još jedan model iz ovog segmenta, atraktivni Peugeot 508.

Ipak, Insignia će imati naslednika, bar indirektnog, jer će dotični model odbaciti motor SUS, usvajajući čisto električnu filozofiju. Aktuelna je i tema vezana za stajling karoserije, budući da više neće biti sedan/liftbeka i karavana. Umesto toga, postoje planovi da se Insignia transformiše u krosover s povišenim klirensom, ali ne kao to je to slučaj sa SUV modelima. Nije jasno da li će pratiti isti recept koji je Stellantis iskoristio za Citroen C5 X.

Treba istaći da je Vauxhall Insignia za britansko tržište ukinuta sredinom maja ove godine, kada je kompanija prestala da prima porudžbine. U to vreme, rečeno je da će se proizvodnja nastaviti do jeseni, da bi se očistile zaostala potražnja. Smatra se da će novi, potpuno električni model pristići sredinom dekade, što će Opelu pomoći u njegovom nastojanju da postane čisto električna marka (u Evropi) do 2028.

Portfolio nulte emisije će uključiti i jedan oživljeni kultni naziv – Manta, ali ne u formi sportskog kupea. Naravno, i u ovom slučaju će se raditi o električnom SUV-u, baziranom na namenskoj STLA Medium električnoj platformi, a dobiće i Vauxhall verziju, za razliku od prethodnika, koji su nosili isključivo Opelovu značku.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime