Naslovna INFO Oliver Blume zamenjuje Herberta Disa na mestu šefa Volkswagen grupacije

Oliver Blume zamenjuje Herberta Disa na mestu šefa Volkswagen grupacije

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nakon četiri godine na poziciji generalnog direktora Volkswagen grupe, Herbert Dis je uz „obostrani sporazum“ napustio kompaniju.

Ova možda neočekivana rokada verovatno je posledica konotroverzi i neslaganja s uticajnim radničkim savetom u vezi sa strategijom elektrifikacije.

Nemački mediji izveštavaju da je odlazak Herberta Disa „poguran“ od strane porodica Porše i Pih. Nezadovoljstvo je očigledno tinjalo unutar kompanije već izvesno vreme. Dis je stekao moćne neprijatelje zbog ubrzavanja elektrifikacione tranzicije unutar Volkswagena. Nakon sukoba sa sindikatom, Disova budućnost u nemačkom koncernu je postala neizvesna.

„Volkswagen AG je objavio da je njegov predsedavajući izvršnog odbora, dr Herbert Dis, saglasan s nadzornim odborom u vezi s napuštanjem pozicije, što će na snagu stupiti 1. septembra 2022.“, saopštio je Volkswagen.

Istog dana, njegovo radno mesto će preuzeti aktuelni šef Porschea, Oliver Blume. On neće napuštati poziciju koju ima u proizvođaču iz Cufenhauzena. Ova odluka govori dosta o neočekivanom odlasku Disa. Blumeu će asistirati čovek zadužen za finansije, Arno Antlic, koji će zadržati mesto glavnog operativca.

„Već godinam, Oliver Blume uživa naše eksplicitno poverenje. Mi smo uvereni da će nastaviti uspešno da razvija Volkswagen grupaciju i implementira neophodne mere.“

Mada se čini iznenadnim, Disov odlazak se priprema već izvesno veme. Njegova pozicija je značajno oslabila prošle nedelje, nakon problema unutar Volkswagenove softverske divizije Cariad, koji su pretili da će ugroziti napore kompanije vezane za automatizovanu vožnju.

Volkswagen, kao što znamo, ima za cilj da svrgne Teslu s mesta svetskog proizvođača električnih automobila broj jedan, pristigne američku kompaniju po pitanju sofvera, a i blizu je stavljanja Porschea na berzu. Blumeovo imenovanje na mesto novog generalnog direktora predstavljeno je kao „smena generacija u Volkswagen grupaciji“.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.
Prethodni tekstHonda Civic Type R – započelo se s tjuningom pre nego što je uopšte krenuo u prodaju
Sledeći tekstIlon Mask očigledno poseduje izuzetne diplomatske sposobnosti

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime