Naslovna ECO2 Sledeća generacija Dodge Chargera i Challengera biće čisto električna

Sledeća generacija Dodge Chargera i Challengera biće čisto električna

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Znamo da će električni automobili na kraju poslati benzince i dizelaše u prošlost. Neki proizvođači ovu tranziciju obavljaju brže, neki sporije, ali je Dodge ostao utočište za voljeni V8 motor. Međutim, to će se promeniti sa sledećom generacijom Chargera i Challengera, uprkos glasinama koje tvrde suprotno.

Platforma nove generacije ne samo što će odbaciti Hemi V8, već i sve druge motore s unutrašnjim sagorevanjem. Dakle, kultni V8 „muscle“ modeli će postati čisto električni.

Nije tajna da Dodge radi na novom električnom „muscle“ modelu. Najavljen prošle godine, očekuje se da debituje u konceptnoj formi u narednih par nedelja. Biće prethodnica serijskog modela čiji je početak proizvodnje predviđen za 2024.

Šef Dodgea, Tim Kuniskis, prethodno je sugerisao da njegov dolazak neće značiti nužno kraj za motore s unutrašnjim sagorevanjem, tako da je na neki način ostavio vrata otvorenim za spekulacije. Kuniskis je čak rekao da bi nova električna platforma mogla da koegzistira s aktuelnom neko vreme. Međutim, sada znamo da kada aktuelni Charger i Challenger napuste scenu, to će biti kraj grlenih V8 izduvnih nota.

Ako postoji bilo kakva uteha za ljubitelje V8, glasine kažu da će kompresorska Hellcat mašina otići u istoriju pompezno. Nova verzija koja će kao gorivo koristiti E85, i trebalo bi da pristigne s 900 ks za potrebe Challengera pre nego što električna energija preuzme stvari u svoje ruke.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime