Naslovna ECO2 BMW povlači modele iX i i4 zbog problema s baterijama

BMW povlači modele iX i i4 zbog problema s baterijama

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Proizvedene od strane kompanije Samsung SDI, baterijske ćelije za BMW iX i i4 izgleda da nisu na visini zadatka.

Naime, južnokorejski snabdevač je otkrio neregularnosti tokom proizvodnog procesa, koje za posledicu imaju to da opiljci završavaju u baterijskim ćelijama. Dodatna analiza je takođe otkrila deliće katode unutar baterijskih ćelija.

Aprila 16., incident u koji je bio uključen i4 eDrive40, privukao je pažnju BMW-a. Juna 3., bavarski proizvođač je saznao za još jedan incident, ovoga puta u SAD, koji se ticao iX xDrive50 za 2022. godinu. Samo nekoliko dana kasnije, došlo je do još jednog neželjenog događaja koji je uključivao iX M60.

U izveštaju koji je podnet Nacionalnoj administraciji za bezbednost u saobraćaju, navodi se da su slični nalazi identifikovani u svim slučajevima, uključujući nepravilnost tokom procesa proizvodnje ćelija.

Nakon pažljive analize procesa proizvodnje, BMW je odlučio da je neophodan poziv na korektivnu intervenciju. Ukupno je povučeno 83 vozila, 56 iX-a i 27 i4, među kojima se nalaze xDrive50, M60, eDrive40 i M50 modeli.

iX modeli koji su pod sumnjom da poseduju nekorektne baterije, proizvedeni su između 2. decembra 2021 i 30. juna 2022. Što se i4 sa spornim baterijama tiče, proizvedeni su od 22. novembra do 13. juna.

Dileri su već obavešteni o ovom problemu, s instrukcijama da zamene sporne ćelije. Pogođeni vlasnici će biti informisani 19. septembra, a u međuvremenu, „vozačima će biti sugerisano da ne voze i ne pune baterije svojih vozila“. U izveštaju se dalje kaže da će vozačima takođe biti savetovano „da parkiraju svoja vozila dalje od građevina“.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime