Naslovna INFO Toyota smatra da će većina kupaca Supre birati automatski menjač

Toyota smatra da će većina kupaca Supre birati automatski menjač

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ako nešto znamo o Toyoti, to je da ova kompanija uvek osluškuje šta njeni kupci imaju da kažu. Manuelni menjač za Supru je između ostalog bio jedan od zahteva među entuzijastima i ljubiteljima, još od lansiranja pete generacije Toyotinog sportiste 2019.

Na kraju, A90 Supra sada prati tradiciju začetu od strane prve četiri generacije, gde je u svakoj postojala mogućnost biranja tipa menjača.

Uprkos „bumu“ koje je manuelni menjač izazvao kada je najavljen za Supru za 2023., Toyota smatra da će se većina kupaca odlučiti za automatik. Portparol Toyote za Severnu Ameriku, Pol Hogard, izjavio je da će samo četvrtina Supri biti prodavana s manuelnim menjačem.

Njegova potvrda je zapravo u skladu s tržišnim trendovima. Mnoge kompanije su i ranije najavile svoje namere da se oslobode u potpunosti ručnih menjača. Volkswagen je potvrdio da će manuelna opcija biti van otpicaja do 2030., dok je Mercedes-Benz saopštio da će ih postepeno eliminisati već tokom 2023.

Što se tiče marki koje proizvode performantne automobile, stvari stoje „mešovito“. Audi je odavno odbacio manuelne menjače na performantnim automobilima zbog tržišne potražnje. S druge strane, BMW M kaže da se 50 odsto kupaca M2 odlučuje za manuelni menjač, što je nagnalo kompaniju da obeća da će ga održavati u životu koliko god je moguće.

S tim u vezi, četvrtina ukupne prodaje Supre vezana za manuelne menjače, mogla bi biti potcenjujuća procena, što ćemo uvideti u perspektivi. Ako ste među onima koji navijaju za „manuelnu“ Supru u poslednjih par godina, vreme je da svojim primerom pokažete da Toyota nije u pravu, i priuštite Supru s crvenom oznakom i manuelnim menjačem izvorno iz BMW-a Z4.

U svakom slučaju, videćemo kako stvari stoje nakon što nova Supra bude dostupna u prodajnim salonima. Očekuje se da će pristići u toku ove godine, uključujući i ograničenu A91-MT ediciju. Mada će cenovnik tek biti objavljen, neće biti razlike u ceni između Supre s automatskim i manuelnim menjačem, mada će potonji biti rezervisan isključivo za modele sa šest cilindara.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime