Naslovna ECO2 Tesla Model Y na putu da postane najprodavaniji model automobila na svetu

Tesla Model Y na putu da postane najprodavaniji model automobila na svetu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Tesla Model Y je najbolje prodavano vozilo iz perspektive zarade ove godine, a na putu je da postane najprodavaniji svetski model i po pitanju obima, do kraja sledeće godine, kaže Ilon Mask. To je prognoza koju je šef Tesle saopštio pre godinu dana.

Zdrav razum kaže da će Tesla gubiti deo po deo tržišnog udela kada je o električnim automobilima reč, kako se u ovu priču budu masovnije uključivali etablirani proizvođači.

Ovo je sasvim logično, uzimajući u obzir da je Tesla nekada bio jedina kompanija koja je prodavala električne automobile, dok je sada jedna od mnogih. Ipak, niko nije uzimao u obzir to da će Tesla izazvati eroziju tržišnog udela drugih  proizvođača. Ovo je postalo očigledno tokom proteklih meseci, a sada je Ilon Mask podsetio sve da je Tesla Model Y na putu da postane najprodavaniji automobil na svetu, i to uskoro.

Ovo je interesantno, budući da se obećanja Ilona Maska retko kada obistine. Ovoga puta se čini da je „ubo“. U aprilu 2021., on je izjavio da će Model Y postati najbolje prodavano vozilo 2022. bazirano na prihodima, a po obimu 2023. Tesla Cyber Roundup je bilo mesto na kojem je Mask potvrdio da se njegova predviđanja obistinjuju, a Model Y je već sada na vodećem mestu po pitanju zarade. Ni ostale Maskove prognoze nisu daleko od ostvarenja, tako da lako može da se desi da Model Y bude najprodavaniji automobil u 2023. i po pitanju obima.

Ovo je jedno od nekoliko Maskovih „predskazanja“ koja bi se mogla ispostaviti tačnim u perspektivi. Na kraju krajeva, Model Y je već sada najprodavanije vozilo na svetu. Trenutno, Toyota Corolla je na čelu s nešto preko milion prodatih primeraka u 2021. Poređenja radi, Tesla je prodao ukupno 936.222 elektromobila prošle godine. Međutim, američki proizvođač rapidno povećava izlaz u sve četiri gigafabrike i na putu je da proda 1,3 miliona električnih automobila u 2022.

S Giga Teksas i Giga Berlin pogonima pri punom kapacitetu, nema sumnje da će Tesla Model Y postati svetski bestseler sledeće godine. Ovo je još izvesnije ako se nove gigafabrike optimizuju za proizvodnju Modela Y. Uzimajući u obzir da će Tesla verovatno prodati svaki Model Y koji proizvede, više od milion jedinica će biti plasirano do kraja godine. Ovo je još impresivnije uzimajući u obzir da Model Y košta oko 70.000 dolara.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime