Naslovna INFO Porodica ostala dva dana zaglavljena u australijskoj zabiti krivicom Gugl mape (VIDEO)

Porodica ostala dva dana zaglavljena u australijskoj zabiti krivicom Gugl mape (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

GPS navigacija je transformisala način na koji putujemo od tačke A do tačke B, i koliko god da je od pomoći, ponekad zna da napravi probleme u vidu davanja pogrešne rute, a to nam se gotovo svima desilo u nekom trenutku u životu.

Mada se obično radi o lakšim neprijatnostima, u slučaju jedne australijske porodice se sve pretvorilo u situaciju opasnu po život.

Po policiji Novog Južnog Velsa, nestanak porodice je prijavljen 8. avgusta, jer nije pristigla u Peksedl, nakon putovanja iz Kvinslenda prethodnog dana. Nakon toga je pokrenuta istraga i velika pretraga terena, koja je uključila Tibubaru, Brouken Hil, Vilkaniju i Peksedl, uz okolne oblasti.

Izvestan broj agencija i dobrovoljaca je bio uključen u čitavu priču, da bi tokom potrage spasilački helikopter locirao njihov Hyundai Tucson, oko 50 kilometara jugoistočno od Tibubare (9. avgusta). Porodica je spasena i vazdušnim putem transportovana s lica mesta.

Citirajući policiju, 7News je izvestio da se neprijatan događaj odigrao nakon što ih je „Google Maps uputio van asfalta na zemljani put, koji ih je odveo u udaljenu oblast“, gde su ostali zaglavljeni. Dok je 7News slučaj pripisao „jednostavnom skretanju“, Darijan Espinol je izjavila da je mislila da će izgubiti živote.

Espinol je dodatno objasnila da u toj oblasti nije bilo signala mobilne telefonije, tako da nije mogla da pozove pomoć. S obzirom na okolnosti, članovi porodice su satima hodali pokušavajući da pronađu pomoć, ali bez uspeha. Ovo je bez sumnje bilo zastrašujuće iskustvo za porodicu koja je ostala na litru vode koji je imala da podeli.

S tako malo tečnog resursa neophodnog za život, ubrzo su dehidrirali. Ipak, Espinol je izjavila za 7News da je naišla na baricu, što je bilo dovoljno da održi porodicu u životu dok nije pristigla pomoć.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime