Naslovna ECO2 Lexus Electrified Sport Concept debituje u Montereju

Lexus Electrified Sport Concept debituje u Montereju

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Lexus Electrified Sport koncept, debitovaće u SAD tokom „Nedelje automobila u Montereju“, tačnije The Quailu i Pebble Beach Golf Linksu.

RX 500h F SPORT Performance za 2023. će takođe biti prisutan, a posetioci će moći da uživaju u modifikovanom IS 500 iz Hiraku Co., sa SEMA Showa iz 2021.

Lexus RX500h F Sport

Novinari će imati priliku da dobiju uvid u Lexus Electrified Sport, 18. avgusta, tokom prezentacije koju će odraditi predsednik CALTY Design Researcha, Kevin Hanter. Zatim, publika će imati priliku da ga vidi na The Quailu 19. avgusta. Potpredsednik Lexusovog sektora marketinga, Vinaj Šahani, i trkački vozač Taunsend Bel, diskutovaće o ovom sportskom elektromobilu. Kasnije će biti izložen na štandu u Pebl Biču.

Lexus Electrified Sport koncept, debitovao je decembra 2021., tokom obimnog predstavljanja dizajnerskih ideja Toyote i Lexusa, vezanih za električne automobile. U to vreme, japanski proizvođač ga je promovisao kao naslednika LFA, ali bez čuvene V10 „simfonije“.

Lexus IS500

„Lexus će razviti baterijsko-električni sportski automobil nove generacije, koji nasleđuje vozački ukus ili tajni sos, onih performansi koje su kreirane kroz razvoj LFA“, rekao je šef Toyote, Akio Tojoda prilikom premijere.

Lexus nije obelodanio mnogo detalja u vezi s Electrified Sport konceptom, kada je inicijalno predstavio mašinu niske sportske siluete. Navodno do „stotke“ može da ubrza za oko dve sekunde, dok maksimalan domet iznosi preko 700 kilometara, čemu doprinose baterije u čvrstom stanju. Po nedavno objavljenoj glasini koju je lansirao Top Gear, serijska verzija Lexus Electrified Sporta bi mogla da koristi inovativan pogonski sklop sa simulacijom promene stepena prenosa uz pomoć korišćenja specijalnog softvera.

Rezultat bi se ogledao u elektromobilu u kojem bi vozač uživao u osećaju kao da se zaista menjaju “brzine”. Međutim, ova postavka je još uvek u eksperimentalnoj fazi, tako da ne možemo reći kada će Lexusov električni sportista pristići na tržište. Pored toga, Electrified Sport bi trebalo da poseduje elektronski upravljački sistem, uz vektorisanje obrtnog momenta.

Toyota planira da čvrste baterije stavi u proizvodnju 2025. One bi najpre svoje mesto pronašle u hibridima, a zatim i automobilima na čisto električni pogon.

Auto Moto Show

Izvor: Lexus

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime