Naslovna INFO Škoda Vision 7S Concept najavljuje novi dizajnerski jezik enterijera češke marke

Škoda Vision 7S Concept najavljuje novi dizajnerski jezik enterijera češke marke

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Jedna od sjajnih stvari u vezi s aktuelnim Kodiaqom i Superbom je to što oba modela poseduju prethodni dizajnerski jezik enterijera Škode, s ekranima osetljivim na dodir skladno integrisanim u centralnu konzolu.

Ostali modeli imaju displeje u vidu tableta, koji počivaju povrh armaturne table, a češki proizvođač će s Vision 7S konceptom postaviti stvari na viši nivo. Novi „tizer“ prikazuje vertikalno postavljen ekran info-zabavnog sistem, po prvi put u jednom vozilu iz Mlada Boleslave.

Mada se tradicionalistima neće svideti novi dizajn, ono što će ih zadovoljiti je da još uvek postoje izdvojene kontrolne jedinice klima uređaja, koje nisu integrisane u hipertrofirani displej. Na pravougaonom ekranu ispred vozača, podaci se lako očitavaju, jer je Škoda instalirala novi volan, zaravnjen i od gore i od dole. Čini se da kompanija poznata po tome što „ide na sigurno“ kada je o dizajnu reč, želi da bude smelija kada su u pitanju vozila naredne generacije.

Budući da se radi o konceptom automobilu, ne treba da iznenađuje što Vision 7S poseduje čisto električni pogon. Što se postavke sedenja tiče, radi se o sedmosedu s interesantnom 2+2+2 konfiguracijom, uz dečje sedište integrisano u centralni greben pune dužine između prvog i drugog reda sedišta. Ovaj izložbeni automobil će popločati put za svež dizajnerski jezik Škode, a mogao bi da bude prethodnica tri elektromobila pre 2030. Svi će biti manji i priuštiviji od Enyaqa.

Svetska premijera je zakazana za 30. avgust, kada ćemo dobiti prvi uvid u novi minimalistički, ali u isto vreme funkcionalan enterijer Škode. Što se spoljašnjosti tiče, prvobitni tizer objavljen sredinom marta sugeriše da se radi o SUV-u „kutijastog“ izgleda, značajno različitim od aktuelne ponude.

Novi dizajnerski jezik je dobio naziv „Modern Solid“, a logika nam nalaže da će Superb sledeće generacije, koji će pristići 2023., biti njegov prvi nosilac. Popularni Škodin model će i dalje biti dostupan u „liftbek“ i karavanskom izdanju, dok će Volkswagenov ekvivalent, Passat, moći da se naruči isključivo s produženim krovom.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime