Naslovna ECO2 Vlasnik ID.3 testirao Tesla Model 3 i uporedio ga s VW-om (VIDEO)

Vlasnik ID.3 testirao Tesla Model 3 i uporedio ga s VW-om (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

YouTube influenser, EV Driver, godinu i po dana je u vlasništvu imao Volkswagen ID.3 električni hečbek.

Mnogi se pitaju da li bi Volkswagenov pulen mogao da se nosi s Teslom na američkom kontinentu, konkretno s Modelom 3. Nakon gledanja priloženog videa, odgovor na to pitanje verovatno postaje jasniji.

Ime EV Drivera je Aleks Gilon. Reč je o čoveku koji pokriva trkački sadržaj vezan za F1 video igre, tako da je interesantno njegovo viđenje Tesla Modela 3 iz više razloga. On je ovaj automobil vozio po prvi put, i mada je kreirao video da bi podelio informacije o komparaciji Tesle i VW-a, pojasnio je da se ne radi o dubljoj analizi Modela 3 s gomilom detalja u vezi s Autopilotom, FSD-om itd.

Aleks je prošao kroz „za i protiv“ kada je reč o Modelu 3 Performance, utvrdivši šta ga razdvaja od VW-a ID.3. Ovo poređenje bi moglo da pomogne potencijalnim kupcima koji se dvoume između ova dva modela, u smislu da lakše odrede koji im više odgovara.

Odmah na početku, EV Driver „stiska gas“ Tesle i prosto je oduvan neverovatnim ubrzanjem. Čak kaže da mada je očekivao da će Model 3 biti izuzetno brz, iskustvo koje je imao je „zapanjujuće“.

Aleks je dobar deo vremena posvetio ekranu Modela 3, primetivši da on ne samo što je veći nego onaj kod ID.3, već ima mnogo bolji odziv. Displej Modela 3 se koristi za kontrolisanje praktično svih funkcija koje automobil poseduje, tako da je u ovom slučaju važnija stavka nego što su to displeji kod većine drugih vozila. On zaključuje da je softver Modela 3 daleko superiorniji od Volkswagenovog, mada priznaje da prepoznavanje ograničenja brzine nije tako pouzdano i konsistentno u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Analiza pokriva i dodatne stvari. EV Driver je nastavio upoređujući regenerativne kočne sisteme, vizuelizaciju ekrana, aplikacije, konektivnost za mobilne telefone, voznu dinamiku i mnogo toga drugog, tako da se njegov test čini dobrom polaznom tačkom za eventualne kupce ovih automobila.

Koji biste od ova dva modela vi odabrali? Da podsetimo, ID.3 je dosta jeftniji, jer je lansiran s početnom cenom od 30.000 evra. Model 3 Performance startuje od nekih 63.000 dolara, a čak i za osnovni Model 3 treba izbrojati gotovo 50.000 američkih novčanica.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime