Naslovna ECO2 Četvoromotorni BMW M EV prototip vesnik budućih M modela (VIDEO)

Četvoromotorni BMW M EV prototip vesnik budućih M modela (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
??????????

U 2022. BMW Motorsport GmbH, 1993. preimenovan u BMW M GmbH, slavi 50 godina postojanja.

BMW-ova sportska divizija nikada do sada u ponudu nije stavila model s električnom asistencijom, ali na horizontu se naziru velike promene, počev od XM-a, koji kombinuje „plug-in“ sistem s twin-turbo V8 motorom.

Bavarski snagator pristiže s potvrđenih 650 ks i 800 Nm maksimalnog obrtnog momenta, uz čisto električni domet od 80 kilometara, a nakon njega će uslediti restilizacija M5. Limuzina je već „špijunirana“ tokom testiranja „plug-in“ pogonskog sklopa, koji će najverovatnije deliti s XM. Čak kolaju glasine o eventualnom karavanu, ali samo će vreme pokazati da li će do njega doći.

Nekako „tiho u pozadini“, eksperti iz BMW M divizije već rade na čisto električnim modelima. iX M60 i i4 M50 nam padaju na um, ali nijedan od ova dva modela nije istinski „M“ primerak. S druge strane, prototip baziran na i4 u priloženom videu, svakako je vredan M oznake.

Opremljen s četiri motora i M xDrive pogonskim sistemom, ovaj automobil koristi integrisanu kontrolnu jedinicu koja vrši monitoring uslova u vožnji i učešća vozača nebrojeno puta u sekundi. Mereno u milisekundama, silicijumski „mozak“ vrši podešavanja na osnovu pozicije papučice „gasa“, ugla upravljanja, uzdužnih i bočnih ubrzanja, brzine okretanja točkova itd.

Diferencijali i kvačilo s više lamela, takođe treba da se spomenu, jer sve navedeno rezultira vrhunskom dinamikom. BMW je uskrsnuo čuveni moto „Ultimativna vozačka mašina“, koji je evoluirao u „Ultimativna električna vozačka mašina“, u anticipaciji onog što dolazi i što predstavlja budućnost.

„Elektrifikacija otvara potpuno novi nivo slobode za nas kada je reč o kreiranju tipične M dinamike“, kaže Dirk Haker, šef sektora razvoja u BMW M GmbH, misleći zapravo na četvoromotornu postavku. „Već možemo da vidimo da smo u prilici da eksploatišemo ovaj potencijal do maksimuma, tako da će visoke performanse naših sportskih automobila nastaviti da nude tipično M iskustvo i neuporedivu kombinaciju dinamike, agilnosti i preciznosti u okviru budućnosti oslobođene emisije štetnih gasova.“

Auto Moto Show

Izvor: BMW

 

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime