Naslovna ECO2 Električni Maserati GranTurismo Folgore uhvaćen bez maske

Električni Maserati GranTurismo Folgore uhvaćen bez maske

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Maserati GranTurismo Folgore isporučuje preko 1.200 ks, a fotografisan je bez kamuflaže.

„Špijuniran“ je u Pebl Biču u Kaliforniji, što znači da globalnu premijeru možemo da očekujemo uskoro. Čisto električna varijanta GranTurisma raspolaže s tri motora uz aktivno vektorisanje obrtnog momenta.

Maserati je svog novajliju nazvao „prvi luksuzni EV kupe“, i prilično je očigledno da će pandan bez krova biti etiketiran kao „prvi luksuzni EV kabriolet“. Očekuje se da će elektromobil imati 175 kilograma manju masu u odnosu na V6 pandan.

Treba imati u vidu da je dotični motor SUS u GranTurismu Nettuno jedinica, koja je debitovala u MC20. Umesto menjačke kutije s dvostrukom spojnicom, koju koristi i C8 Corvette, očekuje se da će turbo V6 biti uparen sa ZF 8HP automatikom s konverterom obrtnog momenta.

Mada nije zvanično potvrđeno, Maserati neće u ponudi staviti manuelni menjač. Ne samo što bi se lošije prodavao u poređenju s automatikom i električnom verzijom, već bi takođe bio sporiji u sprintu do „stotke“ od njih. Iz tog razloga su i Ferrari i Lamborghini ukinuli manuelne menjače. Takođe je vredno pomena da podešavanje vozila za dotičnu transmisiju košta poprilično.

Maserati takođe ističe da će imati najbrži električni automobil u premijum segmentu, koji do 100 km/h ubrzava na nešto više od 2 sekunde, uz dodatnu opasku da maksimalna brzina iznosi preko 300 km/h.

Italijanska luksuzna marka je takođe navela najbolje vozne osobine u klasi, najnižu karoseriju u segmentu premijum električnih vozila, poseban kontrolni modul vozne dinamike, invertere izvedene iz rešenja iz Formule E i platformu napravljenu od više materijala.

Da li će to biti dovoljno da se nadmaši Tesla Model S Plaid, vreme će pokazati. Možda će čak i veći rival Maserati GranTurismo Folgorea biti budući Dodgeov električni „muscle“ model, koji je upravo predstavljen u vidu atraktivnog koncepta.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime