Naslovna INFO Alfa Romeo potvrđuje dolazak skupocenog sportskog modela

Alfa Romeo potvrđuje dolazak skupocenog sportskog modela

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Alfa Romeo je imala planove da „uskrsne“ GTV i 8C, pre nego što su rukovodioci kompanije odlučili da preusmere sredstva predviđena za razvoj i istraživanje u velikoserijski proizvod.

Tako je rođen Tonale (naše utiske o prvoj vožnji možete da pročitate OVDE), s tim što se očekuje dolazak još manjeg krosovera u narednih par godina, kako u SUS tako i EV formi. Naravno, svaki „alfista“ će ovde postaviti pitanje „a šta je sa sportskim modelom?“. Dobre vesti su da će do njega očigledno doći. Glasine o performantnoj mašini je potvrdio i šef kultne italijanske marke, Žan-Filip Imparato.

„Videćete nešto na tom planu u prvoj polovini 2023. Mi koristimo jednu reč da definišemo brend, a ona je ’sportski’.“ On je nastavio rekavši da će novajlija biti pogonjen ili motorom s unutrašnjim sagorevanjem ili će biti čisto električan, što znači da hibrid ne dolazi u obzir. Šta god da se desi, pedeset petogodišnji Francuz obećava da će biti „veoma uzbudljiv, poseban i skup“.

Imparato je potvrdio glasine u vezi s retro dizajnom, budući da će neimenovani Alfa Romeo sportista pratiti nasleđe T33 Stradalea s kraja šezdesetih.

Inicijalno, plan je bio da se novajliji podari čisto električni pogon, ali šef Alfe kaže da bi on mogao da poseduje benzinski motor i uđe u prodaju mnogo ranije. Međutim, premijera najavljena za 2023. neće biti vezana za serijski model, već će najverovatnije pristići u formi koncepta ili napredne dizajnerske studije.

Ako Alfa odluči da se drži motora SUS, verovatno će se raditi o 2,9-litarskom V6 twin-turbo jedinici, čije usluge koriste Giulia i Stelvio Quadrifoglio. U Giuliji GTA/GTAm, ovaj šestocilindraš isporučuje 540 ks i 600 Nm. Nije poznato da li dotična jedinica može biti dodatno unapređena za potrebe novog sportskog modela.

Kako god da bude. radiće se o poslednjoj primeni V6 motora, budući da je potvrđeno da će naredna generacija Giulije biti čisto električna. Zapravo, Alfa Romeo će u potpunosti odbaciti konvencionalni pogonski sklop u proširenoj Evropi, Severnoj Americi i Kini do 2027., što je najavila matična kompanija, Stellantis.

S vesnikom koji će pristići sledeće godine, serijska verzija koja će uslediti, trebalo bi na scenu da stupi 2024. ili 2025. Očekujemo ograničenu proizvodnju i visoku cenu, jer će se raditi o automobilu koji će postati klasik istog momenta kada se bude pojavio, jer će u istoriju otići kao poslednji sportski model Alfe s motorom SUS, ako marka odluči da se drži V6 jedinice.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime