Naslovna DIZAJN Škoda Vision 7S: prvi skečevi otkrivaju atraktivan novi dizajn

Škoda Vision 7S: prvi skečevi otkrivaju atraktivan novi dizajn

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Škoda je jedna od evropskih marki koje u ponudi imaju najpraktičnije i u isto vreme priuštive automobile, a pored toga, češka kompanija neguje tradiciju proizvodnje prostranih vozila s inteligentno skrojenim sistemima.

Novi koncept marke, Vision 7S, neće mnogo odstupati od navedenog trenda, s komfornim i praktičnim kabinskim prostorom, unutar karoserije kutijaste forme. Prvi skečevi spoljašnjosti studije demonstriraju novi dizajnerski jezik, čiji je vesnik veliki SUV koji ne liči ni na jedan Škodin aktuelan serijski model.

 

Ono što se jasno ističe u okviru novog dizajna je revidiran „anfas“. Tu možemo da vidimo ravnu masku koja je u potpunosti zatvorena, kao i farove pozicionirane u same uglove karoserije, u vertikalnoj konfiguraciji. U kombinaciji s dnevnim svetlima iznad, klasteri formiraju svetlosni potpis u vidu slova „T“, kada je o prednjem delu reč.

Još jedan potpuno novi dizajnerski detalj dolazi u formi sedam vertikalnih otvora koji se nalaze unutar odbojnika. Onaj u sredini je naglašen kontrastnom narandžastom bojom, dok je čitava sekcija „podvučena“ aluminijumskim zaštitnim panelom, integrisanim u donju „suknjicu“. Sličan aranžman može da se vidi i pozadi, gde zadnja signalna grupa formira „T“ potpis, zajedno s dnevnim svetlima.

 

U prethodnim tizerima, Škoda je predstavila i enterijer Visiona 7S. U kabini pronalazimo interesantnu konfiguraciju sedenja 2+2+2, dok je dečje sedište integrisano u centralnu konzolu između prvog i drugog reda sedišta. Izložbeni primerak je takođe predstavljen s vertikalno postavljenim ekranom info-zabavnog sisema, po prvi put prisutnog u jednoj Škodi.

Da se vratimo na eksterijer. Novi dizajnerski jezik je nazvan „Modern Solid“, a vrlo je verovatno da ćemo ga videti uživo s novom generacijom Superba. Škodina perjanica ulazi u novu generaciju sledeće godine, ali pre toga, 30. avgusta, kompanija je u potpunosti skinuti veo s Visiona 7S.

Auto Moto Show

Izvor: Škoda

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime