Naslovna INFO VW Golf R “20 Years” oborio rekord na Nirburgringu (VIDEO)

VW Golf R “20 Years” oborio rekord na Nirburgringu (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Volkswagen Golf R „20 Years“ je specijalna edicija koja u Nemačkoj može da košta više od BMW-a serije 5, ali ne bez razloga.

Ono što treba da imamo u vidu je da je pred nama najbrži član Volkswagen R porodice na legendarnoj stazi Nirburgring Nordšlajfe.

Ako je neko u automobilskoj industriji sinonim za „evolutivno“, onda je to Volkswagen, razradivši ga maksimalno i po vertikali i horizontali, posebno kada je Golf u pitanju.

Novi Golf R „20 Years“ ne samo što je jubilarni model s pogonom na sve točkove, R-Performance paketom i R-Performance vektorisanjem obrtnog momenta, već je i najbrži Golf R u istoriji, koji je protutnjao „Zelenim paklom“, ostvarivši vreme od 7 minuta, 47,31 sekundi, popravivši prethodno najbolje vreme za čak četiri sekunde.

Naravno, ima nešto i u veštini vozača, ali ne sve. Ovaj posebni Golf R dolazi s nešto više snage – 333 konja. Poseduje optimizovanu voznu dinamiku i do „stotke“ ubrzava za samo 4,6 sekundi, sve do elektronski ograničene maksimalne brzine od 270 km/h. Pored toga, tehničke sposobnosti vozila su bolje iskombinovane s Driving Dynamics Managerom.

Vozač je u ovom slučaju odabrao dodatni „Special“ vozački profil (novitet je i „Drift“ opcija), a treba napomenuti da je u Schwedenkreuzu i Döttinger Höhe ostvario brzinu od 240, odnosno 265 km/h.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime