Naslovna ECO2 Mercedes-Benz i Volkswagen se okreću Kanadi u cilju proizvodnje baterija

Mercedes-Benz i Volkswagen se okreću Kanadi u cilju proizvodnje baterija

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

U gotovo simultanim objavama, Mercedes-Benz i Volkswagen grupacija, obelodanili su potpisivanje Memoranduma o razumevanju s Vladom Kanade, vezano za sirovine i tehnologiju baterija.

Obe nemačke kompanije imaju za cilj da iskoriste mogućnosti koje pruža kanadska mreža za snabdevanje električnim automobilima, kao i da obezbede obnovljive izvore sirovina u toj zemlji.

Na ceremoniji su bili prisutni odlazeći šef VW grupacije Herbert Dis, nemački kancelar Olaf Šolc, kanadski ministar inovacija, nauke i industrije Fransoa-Filip Šampanj i kanadski premijer, Džastin Trudo.

 

Volkswagen grupacija fokus stavlja na saradnju između PowerCo, svoje novoformirane baterijske kompanije, i kanadskog rudarskog sektora. Snabdevanje ključnim sirovinama, kao štu su litijum, nikl i kobalt, ključna je stavka ove kooperacije. Plan je da se poveća proizvodnja katodnog materijala grupacije i da se kanadskim snabdevačima ponudi mogućnost da deluju kao dobavljači i prerađivači sirovina. PowerCo takođe planira da formira namensku kancelariju za vezu u Kanadi.

„Snabdevanje sirovinama za baterije i proizvodnja prekursora i katodnih materijala s malim ugljeničnim otiskom, omogućiće brzo i održivo povećanje baterijskih kapaciteta, što je ključna poluga za našu strategiju rasta u Severnoj Americi“, rekao je Dis, koji krajem meseca napušta mesto šefa nemačkog giganta.

VW grupacija planira da lansira više od 25 baterijski električnih vozila u Severnoj Americi, ciljajući da se 55 odsto prodaje odnosi na električne automobile do 2030.

U međuvremenu, Memorandum o razumevanju s Mercedes-Benzom, za cilj ima da istraži dublje veze  kroz sve nivoe automobilskog vrednosnog lanca, od tehničkog razvoja i vađenja sirovina, do proizvodnje, servisnih rokova i recikliranja.

Mercedes takođe istražuje mogućnosti u okviru partnerstva s Rock Tech Lithium Inc., kompaniju koja posluje u Kanadi i Nemačkoj. Ona može da iskoristi nove izvore materijala za novo partnerstvo, što će biti ključna uloga u asistenciji Mercedes-Benzu da masovno proizvodi vozila s nultom emisijom.

„S održivošću kao centralnim stubom Merdes-Benzove strategije kupovine, mi cenimo to što Rock Tech planira da snabdeva našu kompaniju litijumom iz rudarskih lokacija koje su revidirane u skladu s IRMA standardom, obrađenog uz pomoć obnovljivih izvora energije“, rekao je Gunar Gitenke, potpredsednik sektora nabavke i kvaliteta dobavljača Mercedes-Benza AG.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime