Naslovna INFO Naslednik Bugatti Chirona će “izuti ljude iz cipela”

Naslednik Bugatti Chirona će “izuti ljude iz cipela”

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Bugatti ne krije da je Chironov naslednik na putu, ali je novajlija i dalje pod velom misterije kada je izgled u pitanju.

Britanski Autocar je imao priliku da intervjuiše nekoliko dizajnera koji su učestvovali u kreiranju novog modela.

„Biće fascinantan, proporcionalno, tehnološki, u smislu inovacija, u smislu onoga što ne očekujete. Prosto će oduvati ljude, izuti ih cipela, i zaista, rad na njemu predstavlja veliku radost“, rekao je zamenik Bugattijevog direktora dizajna, Frenk Hejl. On je takođe sugerisao da će biti fascinantniji od Mistrala s otvorenim krovom, koji je debitovao na Nedelji automobila u Montereju.

Šef kompanije, Mate Rimac, kaže da će novi Bugatti imati motor s unutrašnjim sagorevanjem koji će biti temeljno elektrifikovan. U nedavnom videu, on je spomenuo pogonski sklop rekavši: „Ići će suprotnim smerom u odnosu na ono što svi verovatno očekuju.“

Bugattijev šef dizajna, Ahim Anšajt, osvrnuo se na sopstveno učešće u stajling novog modela rekavši: „Postoje mogućnosti da forma Bugattija bude više atletska u budućnosti, bez gubljenja opšte suverenosti. Biće nekih prepreka zbog imperativa u vidu performansi, ali do sada smo upoznali svaki centimetar naših automobila, tako da tačno znamo gde će nam promene biti od pomoći a gde će kreirati problem.“

Po ranijem izveštaju, Bugatti je već kompletirao dizajn za novi model, a kompanija ga je navodno predstavila klijentima da bi sakupila porudžbine. Javna premijera bi mogla da se odigra 2024.

Bugatti je sada u fazi kompletiranja proizvodnje 500 Chirona. Svi naravno imaju kupce, ali kompanija mora da ih sklopi, a nedavno je isporučen poslednji Super Sport 300+.

Sve ukazuje na to da je Mistral poslednji Bugattijev proizvod baziran na Chironu. Ujedno, vrlo verovatno je da će naslednik označiti kraj quad-turbo 8,0-litarskog W16. Što se Mistrala tiče, svaki primerak košta pet miliona evra, ukupno će biti proizvedeno 99 jedinica, a kompletna serija je već rasprodata.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime