Naslovna INFO Patentne slike BMW-a XM pristigle na internet

Patentne slike BMW-a XM pristigle na internet

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kako se bližimo zvaničnom predstavljanju BMW-a XM, prvi patentni prikazi su se pojavili na internetu.

Po ixforumsu, crteži su podneti u Japanu. Na prvi pogled, u igri su suptilne promene u odnosu na konceptnu verziju. Na prednjem delu, hauba je dobila manje agresivnu formu, dok su dnevna svetla takođe drugačijeg oblika, kao i farovi. Osvetljenje prati isti dizajnerski jezik koji krasi restilizacije X7 i serije 7.

Ublažen dizajn

Kontroverzna maska hladnjaka u vidu hipertrofiranih „nozdrva“ je revidirana i čini se da je manjih dimenzija, sličnog oblika kao kod X5 M. Promene su izvršene i u donjem delu „anfasa“. Odbojnih je neznatno izmenjen s velikim usisnim otvorom i tipičnim senzorom/kamerom.

Bok otkriva drugačiji dizajn pragova, dok se čini da je opšta forma manje agresivna prema zadnjem delu. Ono što je pomalo iznenađujuće je što se na patentnim crtežima nalaze tradicionalne ručke vrata a ne rešenje koje se izvlači iz karoserije, kao što je bio slučaj s konceptom.

Što se zadnjeg dela tiče, skečevi otkrivaju novu formu signalnih grupa, koje nisu tako tanke kao kod koncepta. Krov je takođe manje iskošen, dok su zadnja vrata konvencionalnijeg oblika, tipičnog za jedan krosover.

Promene se nastavljaju i s izduvnim sistemom. Mada XM zadržava jedinstveno rešenje u vidu četiri završetka izduvnih cevi, gde su oba para složena u „vertikalu“, čini se da su sada nešto iskošenije. Zadnji difuzor je takođe prilagođen potrebama serijskog modela.

Generalno gledajući, oblik serijskog XM-a je nešto konvencionalniji po pitanju stajlinga u poređenju s konceptnim automobilom. Paneli karoserije nisu tako oštri, a dizajn je zaokruženiji.

Nema prikaza enterijera, ali oni koji su imali prilike da provozaju prototip, kažu da se praktično radi o odrazu rešenja iz BMW-a X5 M Competition, uz neke neznatne izmene jedinstvene za XM.

Kada se očekuje premijera?

Očekujemo da će BMW skinuti veo sa svog snagatora negde krajem oktobra ili početkom novembra, s tim što su prve test vožnje zakazane za proleće 2023. Inicijalno, Bavarci će u ponudu staviti jedan XM model, „plug-in“ hibrid sa 750 ks, dok se dodatni očekuju nakon toga.

Auto Moto Show

Izvor: ixforums

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime