Naslovna INFO Škoda Fabia dobija čisto električnog naslednika do kraja dekade

Škoda Fabia dobija čisto električnog naslednika do kraja dekade

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nakon ukidanja modela Citigo pre oko dve godine, Fabia je ostala kao najmanji model unutar game češkog proizvođača na evropskom tržištu.

Kao što znamo, radi se o praktičnom vozilu (test aktuelnog modela možete pogledati OVDE) s brojnim inteligentnim solucijama, tako da ne čudi što je među najprodavanijim u segmentu. Međutim, naziv „Fabia“ nema izvesnu budućnost.

Šef češke kompanije, Klaus Celmer, nedavno je razgovarao s pripadnicima medija tokom debija Vision 7S koncepta, koji je vesnik novog dizajnerskog jezika marke. Celmer je potvrdio da je naslednik Fabije u razvoju, mada se čini da neće biti spreman za tržišni debi pre finalne četvrtine ove dekade.

„Fabiju, u njenom cenovnom razredu, zameniće baterijsko-električni model, na kojem trenutno radimo“, potvrdio je Celmer. „Najveći izazov u ovom momentu je trošak baterijski-električnih vozila, posebno kada je reč o proizvodnji automobila Fabijine veličine. Moraćemo da budemo strpljivi.“

Novi čisto električni model će verovatno biti zasnovan na ulaznoj verziji Volkswagenove MEB arhitekture. Biće jedno od poslednjih vozila VAG grupacije koje će koristiti tu platformu, pre nego što se konglomerat prebaci na novu SSP arhitekturu.

U smislu dizajna, naslednik Fabije bi trebalo da poseduje nov Škodin dizajnerski jezik, koji je, kao što smo spomenuli, najavljuje Vision 7S koncept. To verovatno znači da bi novajlija mogao da izleda više kao mali krosover nego klasičan hečbek, što je Fabia danas.

Za sada, nije poznato da li će ovaj novi elektromobil i dalje biti nosilac oznake „Fabia“. Škoda želi da kompletnu ponudu transformiše u električnu do kraja ove dekade, tako da bi moglo da dođe do odluke koja podrazumeva da neki modeli s nultom emisijom dobiju nove nazive, koje korene ne vuku iz prošlosti, kao što je slučaj s Fabijom.

Tokom premijere održane u Pragu, Celmer je takođe potvrdio da će Škoda lansirati serijsku verziju Vision 7S koncepta kasnije u toku ove dekade, zajedno s urbanim elektromobilom i krosoverom. Ubrzo nakon toga, još dva baterijski pogonjena vozila će biti lansirana, uključujući i naslednika Fabije.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime