Naslovna AKTUELNO Alfa Romeo proslavlja stogodišnjicu staze u Monci na „Danima plemena“

Alfa Romeo proslavlja stogodišnjicu staze u Monci na „Danima plemena“

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Alfa Romeo je odlučila da obeleži stogodišnjicu staze u Monci organizujući „Dan plemena“ (Tribe Day). Ovaj spektakularni i kultni međunarodni događaj je posvećen strasti „plemena“ Alfa Romeo i neraskidivih veza brenda sa tom stazom.

112 kolekcionara, članova klubova širom Evrope, i 100 primeraka Giulia GTA (od 500 koliko je proizvedeno) biće prisutno tokom „Dana plemena“ u subotu, 10. septembra, i nedelju, 11. septembra. 112 kultnih modela će ispričati priču italijanskog brenda. Takođe, biće izloženo 100 primeraka modela Giulia GTA kako bi se dala počast 100 godina strasti za auto-moto sportom koji povezuju Alfa Romeo i stazu u Monci.

Zakazane su dve zanimljive smotre: na asfaltu kultne staze u nedelju, 10. septembra, i od Arezea do Monce u nedelju, 11. septembra.

„Dan plemena“ će biti održan na dve kultne lokacije za Alfa Romeo: u muzeju u Arezeu i na stazi za testiranje Baloko. Takođe, grad Milano, i staza u Monci će biti pozornice na kojima će brend odati počast toj stazi – domu nezaboravnih moto-sport događaja.

Na kraju vikend slavlja, svi učesnici „Dana plemena“ će se smestiti u određenu Alfa Romeo zonu na Askari i Bjasono tribinama kako bi podržali Alfa Romeo F1 tim ORLEN.

U njegovom domu i Muzeju u Arezeu, strast brenda će biti oživljena sa „Danima Monce“ – bogatim programom kreiranim za ljubitelje brenda Alfa Romeo.

Ovogodišnja Velika nagrada Italije je prilika za Alfa Romeo da proslavi neraskidivu vezu koja ga povezuje sa istorijskom stazom u Monci – mestom gde je ispisao nezaboravne trenutke u istoriji moto-sporta. Naime, ove godine svetski poznata staza u Monci slavi stoti rođendan, tamo je Alfa Romeo osvojio svoju prvu Formula 1 titulu 3. septembra 1950. godine, sa bolidom Alfetta 158, koji je vozio Nino Farina.

Alfa Romeo proslavlja ovu važnu godišnjicu organizacijom prvog „Dana plemena“, međunarodnog događaja koji će okupiti ljubitelje brenda iz cele Evrope. Zanimljivo, broj učesnika događaja nije odabran nasumično.

Kako bi se obeležilo 112 godina istorije sportske vožnje italijanskog brenda od 1910. godine, 112 kolekcionara iz zvaničnih kluba brenda će učestvovati u događaji, i svaki od njih će se predstaviti sa po jednim kultnim vozilom. Ideja da se uključe fanovi brenda Alfa Romeo je pokrenuta 24. juna na sastanku Alfa Romeo Kluba, na kojem su se okupili predstavnici klubova iz celog sveta u Muzeju u Arezeu. Kao i uvek, odziv klubova je bio entuzijastičan.

Pored toga, na događaju će biti i 100 primeraka modela  Giulia GTA i njihovih vlasnika, kako bi se proslavila 100. godišnjica staze u Monci, koja je bila svedok najnezaboravnijih uspeha brenda Alfa Romeo u auto-moto sportu. U stvari, Giulia GTA je jedan od najuspešnijih modela u istoriji brenda, i njegovo najveće postignuće što se tiče sportskog duha.

Upravo u Monci je proslavila mnoge od svojih sportskih uspeha: nakon njenog predstavljanja na Sajmu automobila u Amsterdamu, prva trka joj je bila 1.000 kilometara u Monci 1965. godine, sa dva automobila u kategoriji prototipova, čekajući homologaciju u klasi Turismo. Kad bi se ovo prvo iskustvo smatralo testom, istinska prva trka je bila 4 Ore u Monci – jedan od najvažnijih događaja na svetu za Turismo automobile – kada je tim De Adamič-Zekoli u modelu Giulia Sprint GTA dominirao trkom, praćenih sa šest drugih blizanaca modela Giulia GTA. Osvojene su četiri uzastopne pobede na 4 Ore u Monci. Nakon toga, bilo je još mnogo pobeda, od Kupa Pijemonta do Kupa Inter-Europa i uspeha postignutih verzijama Giulia Sprint GTA-SA i GTA 1300 Junior.

Manifestacija Dani plemena održaće se na dve legendarne lokacije ovog brenda: u domu Alfe Romeo u Muzeju u Arezeu, gde će posetioci moći da zađu u legendarnu istoriju brenda i iskuse dragulje muzejske kolekcije, kao i na test stazi u Baloku, gde će moći da učestvuju u test vožnjama, paradama i vežbama na stazi koje će istaći dinamičke sposobnosti njihovih Alfa Romea.

Dve legendarne Alfa Romeo smotre

Najlegendarniji događaji Dana plemena Alfa Romea biće dve smotre. Prva će se održati u subotu popodne na stazi Monca. 112 istorijskih vozila biće prikazano na istoj stazi gde će se F1 bolidi suočiti tokom istog vikenda.

Druga smotra održaće se narednog jutra, kada će se 112 istorijskih vozila i 100 modela Giulia GTA otisnuti iz Muzeja u Arezeu i paradirati Milanom, prolazeći pored nekih od legendarnih lokacija. Nakon napuštanja Muzeja u Arezeu, smotra će se kretati kroz Milano, vozeći pored Arco della Pace, trga Castello Sforzesco – simbola koji Alfa Romeo logo nosi ponosno – zatim Piazza Duomo, Piazza Della Scala, Via Montenapoleone, Piazza Cavour, Piazza della Repubblica i Centralne železničke stanice. Parada će se takođe zaustaviti na mestima na kojima je početkom veka stajao Portello, prvi proizvodni pogon Alfe Romeo, a danas dom prvog specijalizovanog salona koji odiše novim identitetom brenda Alfa Romeo. Konačno, parada će stići do trkačke staze u Monci, gde će svi učesnici gledati trku za Veliku nagradu Italije i podržati Alfu Romeo F1 tim ORLEN u posebnom prostoru za sedenje na tribinama Ascari i Biassono.

Posebna šema bojenja za bolid C42 dizajnirana od strane studija Alfa Romeo Centro Stile

Po običaju, povodom Velike nagrade Italije, C42 će stupiti na stazu u šemi boja koju je stvorio Centro Stile Alfa Romeo posebno za ovaj događaj. Dizajneri brenda Alfa Romeo su dodali novo značenje istorijskim elementima – dijagonalnim slovima i istorijskom biscione znaku iz 1950-ih, koji su se već nalazili na zvaničnoj šemi bojenja.

Oba elementa sada imaju veću vidljivost zahvaljujući centralnom položaju na poklopcu motora i povećanju njihove veličine uz rešenje bez presedana koje se razlikuje posmatrajući sa desne na levo. Na ovaj način se nudi iskustvo koje se stalno menja u zavisnosti od tačke gledišta. Ovim povodom, istorijski kružni logo nalazi se i na prednjem delu automobila. 

Ova dva logotipa na ovaj način odaju počast gradu i regionu kao rodnim mestima brenda. Neraskidiva povezanost iskazana i u njegovom imenu: Anonima Lombarda Fabbrica Automobili.

Dani Monce oživljavaju u Muzeju Alfa Romeo 

Kao i obično, VN Italije će imati pun kalendar događaja i aktivnosti u Muzeju u Arezeu, namenjen svim ljubiteljima Alfe. Događaji počinju u sredu, 7. septembra, kada će vozači Valteri Botas i Džou Guanju sastati sa fanovima i entuzijastima na sesiji potpisivanja autograma od 19.30 do 20.30 časova. Muzej će ostati otvoren do 21 čas. I trening i kvalifikacione runde u subotu, 10. septembra, kao i trka u nedelju, 11. septembra, prenosiće se uživo na velikom platnu u Sali Giulia. U subotu i nedelju, u 17 časova, ljubitelji će moći da prodefiluju sa sopstvenim Alfa Romeo vozilima, bilo koje godine i modela, na zatvorenoj stazi Muzeja. Informacije i rezervacije na info@museoalfaromeo.com

Izvor: Stellantis

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime