Naslovna SPORT F1 Valteri Botas na ulicama Milana

Valteri Botas na ulicama Milana

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Video omaž Alfa Romeo F1 ORLEN tima stogodišnjici trkačke staze u Monci 

Puna verzija spektakularnog videa snimljenog na najpoznatijim ulicama Milana emitovaće se na društvenim mrežama i Jutjub kanalu brenda tokom nedelje Velike nagrade u Monci.

Video počinje bolidom Alfa Romeo F1 ORLEN tima sa Valterijem Botasom za volanom.

Ovaj uzbudljivi video prvi je od mnogih omaža milanskog brenda 110. godišnjici staze u Monci, legendarnoj italijanskoj lokaciji za moto-sport čvrsto povezanoj sa sportskom istorijom Alfa Romea.

Juče je počelo emitovanje uzbudljivog videa bolida Alfa Romeo F1 ORLEN tima kako juri ulicama Milana na društvenim mrežama i YouTube kanalu brenda Alfa Romeo, koji slavi sportske veze između brenda, njegovog rodnog mesta i istorijske staze u Monci, koja ove godine slavi 100 godina postojanja. Ovo je jedinstven i nekonvencionalan omaž italijanskom moto-sportu i jednom od njegovih najpoznatijih „hramova“ na svetu. I zaista, trkalište u Monci nije samo staza na kojoj se organizuje Velika nagrada Italije. Ona je takođe staza na kojoj je Alfa Romeo osvojio svoju prvu titulu Formule 1 ikada 3. septembra 1950. godine zahvaljujući Ninu Farini za volanom bolida Alfetta 158. Veza između brenda Alfa Romeo i Monce je istinska i neraskidiva i obnavlja se svake godine.

Sa finskim vozačem Valterijem Botasom za volanom, bolid Formule 1 primećen je 24. juna na ulicama centra grada i simboličnim mestima italijanske metropole: Pjaca Duomo, Pjaca San Babila, Porta Nuova, veličanstvenoj Centralnoj stanici, naselju CityLife, Portelu – gde se 1910. godine nalazila prva proizvodna lokacija brenda Alfa Romeo. Veza sa Milanom je emocionalna. Ovde se brend predstavio svetu pre 112 godina pod imenom „Anonima Lombarda Fabbrica Automobili“, utirući put za nastanak autentične i strastvene automobilske i sportske legende.

Izvor: Alfa Romeo

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime