Naslovna SPORT F1 Ništa od saradnje Porschea i Red Bulla

Ništa od saradnje Porschea i Red Bulla

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kao što smo i nedavno najavili, Porsche je otkazao planiranu saradnju s Red Bullom.

Nemačka marka planira da uđe u Formulu 1 2026. godine kao proizvođač motora, a takođe je u planu bilo da se Porscheove pogonske jedinice nađu u Red Bullovim bolidima. Međutim, očigledno nije došlo do pronalaženja zajedničke reči između dve strane.

U Porscheovom saopštenju stoji: „Uobičajena je pretpostavka da partnerstvo uvek treba da bude bazirano na ravnopravnim ulogama.“

Po Nemcima, saradnja ne bi uključivala samo partnerstvo u vezi s pogonskim jedinicama, već i sudelovanje u timu, što nije moglo biti postignuto.

Naime, Porsche je želeo da preuzme udeo u Red Bullu i ima uticaj na funkcionisanje tima, dok je austrijska ekipa želela da zadrži svoju nezavisnost. Ovo je jednostavno bila prepreka koja nije mogla da bude prevaziđena.

Međutim, Porsche je saopštio da je i dalje zainteresovan za ulazak u Formulu 1 zbog promene regulative koja će na snagu stupiti 2026., a to pre svega podrazumeva povećan udeo isporuke snage od strane hibridnog sistema i uvođenje održivog sintetičkog goriva.

Kao što je poznato, proizvođač iz Cufenhauzena već izvesno vreme favorizuje sintetička goriva, koja predstavljaju jednu od ekoloških solucija u borbi protiv klimatskih promena u okviru automobilske industrije.

U saopštenju se dalje kaže: „S finalizacijom promene pravila, ova trkačka serija i dalje predstavlja atraktivno okruženje za Porsche, koje ćemo nastaviti da pratimo.“

Audi, koji je s Porscheom u okviru VAG konglomerata, prošlog meseca je najavio da takođe ulazi u Formulu 1 od 2026. Marka iz Ingolštata se do sada izjašnjavala da takođe želi da bude isključivo u ulozi proizvođača pogonskih jedinica, ali se očekuje da preuzme Sauber i uđe u „najbrži cirkus na svetu“ sa sopstvenim timom.

Šef Red Bullove F1 ekipe, Kristijan Horner, rekao je prošlog meseca da njegova kompanija nije spremna da prepušta bilo kakvu kontrolu vezanu za operacije u Formuli 1.

Austrijski tim trenutno koristi Hondinu pogonsku jedinicu uz tehničku podršku japanskog proizvođača, koji se oficijelno povukao iz Formule 1 na kraju 2021. Red Bull je započeo formiranje sopstvenog departmana koji će biti zadužen za dizajniranje i sklapanje pogonske jedinice u skladu s novim  pravilima.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime