Naslovna INFO Popularni Hondini motocikli u novim bojama

Popularni Hondini motocikli u novim bojama

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Tri popularna evropska Hondina modela: NC750X, Forza 750 i NT1100 dobila su nove, uzbudljive boje za 2023. godinu.

Od kad je prvi put predstavljen, model NC750X je dugo bio favorit širom Evrope (prvobitno kao NC700X), zahvaljujući velikom obrtnom momentu i motoru sa dva cilindra koji štedi gorivo, opuštenom i prostranom položaju sedenja, amortizeru dugog hoda i osobenom avanturističkom stilu. 

Sada, ovaj avanturista ima nov, svežiji izgled za 2023. godinu u kolornim opcijama Mat Jeans Blue Metallic, Pearl Deep Mud Gray i Candy Chromosphere Red. Mat Ballistic Black Metallic ostaje, sa novim grafitnim plastičnim delovima za dodatni ‘stelt’ izgled.

Model Forza 750 je ultimativni maksi skuter i nudi uzbudljivu vožnju i luksuzni komfor uz visoku tehnologiju. Prošle godine taj model je osvojio prestižnu Red Dot nagradu za izuzetan dizajn motocikla zahvaljujući elegantnom izgledu, sportskim performansama i izvanrednoj svestranosti. 

Za 2023. proizvodnu godinu, Forza 750 će biti dostupna u tri sasvim nove, izuzetno moderne kolorne sheme: Mat Ballistic Black Metallic, Pearl Glare White i Iridium Gray Metallic, ali i u boji Mat Jeans Blue Metallic.

Pored toga, stigle su i nove boje za model NT1100, kome su vrhunske performanse, komfor, praktičnost i elegantan stil doneli prvo mesto u prodaji turing kategorije već u prvoj godini. 

Tokom naredne godine NT1100 će biti dostupan u bojama Gunmetal Black Metallic, Matt Iridium Gray Metallic i Pearl Glare White.

Izvor: Delta Automoto

 

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime