Naslovna INFO Naslednik Lamborghini Huracana dolazi s hibridnim twin-turbo V8 pogonom

Naslednik Lamborghini Huracana dolazi s hibridnim twin-turbo V8 pogonom

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ranije u toku leta, Lamborghinijev šef odeljenja za tehnologiju, obelodanio je nekoliko detalja u vezi s naslednikom Huracana.

Doduše, nije zalazio u detalje, već je otkrio da će novajlija posedovati hibridni pogonski sklop i između 6 i 12 cilindara ispod poklopca motora. Međutim, novi izveštaj objavljen u Motor Trendu baca svetlo na ovu temu.

Izvori su „neimenovani“, ali oni kažu da Lamborghini odbacuje kultni, atmosferski V10 motor, a njegovo mesto će (navodno) zauzeti V8 sličan onom koji pogoni Urus. Kompanija iz Santa Agate Bolonjeze takođe planira da „uglavi“ elektromotor između motora i transmisije, što je od velikog značaja po pitanju usklađivanja sa strožom ekološkom regulativom.

Nove informacije su uvek dobrodošle, ali ostaje pitanje vezano za podešavanje pogonskog sklopa. Nije jasno na koji način će Lamborghini implementirati pogon na sve točkove, da li će to biti mehanički ili elektronski. Takođe je moguće da će novi model porasti u dimenzijama u poređenju s aktuelnim Huracanom, jer inženjeri moraju da pronađu prostor za električne pogonske komponente. Očekuje se da će naslednik počivati na unapređenoj platformi a ne potpuno novoj arhitekturi.

Ipak, izveštaj ulazi u to na koji način će funkcionisati motor. Navodno, turbopunjači se neće angažovati sve do 7.000 o/min. Dakle, sve dok broj obrtaja kolenastog vratila bude ispod navedene brojke, agregat funkcioniše u atmosferskom maniru, a u „crveno“ se ulazi tek pri 10.000 o/min. Dodatak električne asistencije će verovatno promeniti računicu vezanu za turbopunjače. Elektrifikacija Huracanovog naslednika je deo plana kompanije da u ponudu stavi elektrifikovanu varijantu svakog modela u gami do 2024. Mada smo još dve godine udaljeni od toga, Lamborghini već sada aktivno radi na ostvarivanju tog cilja.

Urus Hybrid je već „špijuniran“ tokom testiranja, a vrlo je verovatno da će pogonski sklop „pozajmiti“ od Porsche Panamere Turbo S E-Hybrid. Elektrifikovani twin-turbo V8 isporučuje 700 ks, ali kako se u izveštaju primećuje, Huracan će posedovati motor sličan Urusu, što bi moglo da sugeriše da će superautomobil imati jedinstven pogonski sklop.

Naslovna fotografija: Lamborghini Huracan STO

Auto Moto Show

Izvor: Motor Trend

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime