Naslovna INFO “Frizirani” Audi RS6 Avant na putu do maksimalne brzine (VIDEO)

“Frizirani” Audi RS6 Avant na putu do maksimalne brzine (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Pre ere Audijevih RS6 karavana pogonjenih V8 motorima, izvestan period je u igri bio V10, i to u C6 generaciji, koja se proizvodila između 2008. i 2011. Jedan od tih primeraka se našao na nemačkom „autobanu“ u režiji AutoTopNL YouTube kanala.

Pored toga, druga generacija Audija RS6 Avant koja je glavni protagonista ovog videa, nije standardna. Umesto fabričkih 580 ks i 650 Nm, raspolaže sa 780 konja i 955 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Nije precizirano šta sve uključuje modifikacije na ovom RS6, ali jasno je iz navedenih brojki da bolje ubrzava do 100 km/h (3,9 naspram 4,5 sekundi) i može da dostigne višu maksimalnu brzinu, koja u ovom slučaju iznosi 350 km/h.

Audiju RS6 Avant je u pokušaju da dostigne maksimalnu brzinu „ponestalo brzinomera“, ali i dalje nije uspeo da ostvari gore spomenutu vrednost, prvenstveno zbog izbegavanja drugih učesnika u saobraćaju. Ipak, ono što mu je pošlo za točkovima je za respekt – 335 km/h.

Ono što će mnogi primetiti je da zvuči kao Lamborghini, kako spolja tako i unutar kabine. To ne treba da čudi, budući da je 5,0-litarski V10 biturbo ispod haube C6 RS6 „rođački povezan“ s atmosferskim V10 koji pogoni Type 42 Audi R8, a kao što znamo, prva generacija R8 je je šasiju i motor delila s Lamborghini Gallardom.

Auto Moto Show

Izvor: Auto TopNL via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime