Naslovna INFO Renault Megane E-Tech polovično na testu “severnog jelena” (VIDEO)

Renault Megane E-Tech polovično na testu “severnog jelena” (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Električna vozila, kao što znamo, plaćaju „penale“ u vidu veće mase zbog baterija koje poseduju. Međutim, ta dodatna masa je obično smeštena nisko, blizu puta, da bi se niskim držao i centar težišta.

To se odnosi i na Renault Megane E-Tech krosover, koji se nedavno našao na testu „severnog jelena“. Nije jasno da li je težina bila faktor po pitanju rezultata, ali je postojala tendencija nepredvidivog ponašanja pri višim brzinama.

Kao i uvek, 77 km/h je ciljna brzina testa španske publikacije, u kojem se simulira iznenadno pojavljivanje prepreke na putu, te neophodnost naglog manevra izbegavanja pri kojem se automobil zatim vraća u svoju traku da bi izbegao dolazeći saobraćaj.

Meganeu E-Tech je malo nedostajalo da prođe ispit referentnom brzinom. Vozač je srušio jedan čunj na početku, a ostatak prešao čisto. Reakcije električnog krosovera su tokom tog inicijalnog pokušaja ocenjene kao stabilne i gotovo neutralne.

Najviša (uspešno) ostvarena brzina je bila nešto niža – 74 km/h. Pri ovoj brzini nije dotaknut nijedan čunj, a prijavljen je osećaj neutralnosti po pitanju reakcije na volanu. Došlo je do neznatnog proklizavanja koje je bilo pod kontrolom. Međutim, povećanje brzine je otkrilo izvesno iznenađujuće i nepredvidivo ponašanje. Pri jednom pokušaju, automobil je široko proklizao s nešto preupravljanja, ne uspevši da kompletira test. Pri drugom pokušaju pri 79 km/h, desilo se suprotno, jer je bilo evidentno poprilično podupravljanje koje je dovelo do još jedne diskvalifikacije.

Vozač je takođe izvestio o umerenom naginjanju karoserije i „filtriranom“ osećaju na volanu. Ovo je važilo i za slalom, s generalnim osećajem sigurnosti za volanom, uprkos nepredvidivoj prirodi pri višim brzinama. Prijanjanje pneumatika bi moglo da bude validan faktor u ovom slučaju, jer je reč o relativno uskim gumama dimenzija 215/45 R20 (Goodyear EfficientGrip). Prijanjanje je posebno izdvojeno kao moguć izvor zabrinutosti tokom slaloma, mada su ispod limita, karakteristike ovog krosovera bile uglađene.

Da podsetimo, Renault Megane E-Tech je debitovao septembra 2021. u Evropi, dostupan u dve konfiguracije, sa 130 i 220 ks. S većim paketom baterija može da prevali 470 kilometara.

Auto Moto Show

Izvor: km77.com via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime