Naslovna INFO Ema Radukanu voli Porsche ali kaže da nikada neće prodati svoju Daciju...

Ema Radukanu voli Porsche ali kaže da nikada neće prodati svoju Daciju Sandero

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Za svakoga postoji „prvi put“ i za sve postoji „prvi put“. Verovatno nikada nećete zaboraviti svoj prvi automobil, koliko god da je možda bio „krš“. Izgleda da se to odnosi i na one s dubokim džepom, kao što je teniska zvezda, Ema Radukanu.

Još od osvajanja U.S. Opena 2021., Ema Radukanu je u žiži zbivanja u svetu sporta. Radi se o jednoj od najuspešnijih mladih teniserki sveta, a trijumf na „Flešing Medouzu“ joj je doneo i čitav niz unosnih marketinških ugovora, uključujući i to što je postala ambasador brenda Porsche. Automobili ove marke su njen san još otkada je bila dete, bar tako kaže, tako da se radi o savršenom spoju.

Saradnja između harizmatične teniserke i popularnog nemačkog proizvođača luksuznih sportskih automobila, započela je u martu ove godine, a samo dva meseca kasnije, Ema je fotografisana u najjeftinijem modelu automobila u Ujedinjenom Kraljevstvu – Daciji Sandero. U intervjuu datom za The Sun, koji je upriličio Porsche, Ema objašnjava da, iako obožava Porsche svim srcem, Dacia će ostati u njenoj garaži.

Ono što je još interesantnije je da se ne radi o novom automobilu. Ona ga je kupila kao polovnog za nekih 5.000 funti, neposredno pred izbijanje svetske zdravstvene krize. „Bilo je to čudno, položila sam testove tri dana pre uvođenja prvih vanrednih mera, i na neki način smo znali da će do toga doći, tako da nam je bio neophodan automobil što je pre moguće“, objašnjava Ema. „Kupila sam polovnjak i vodila sam računa o njemu. Neću ga se nikada rešiti.“

Ovo je iznenađujuća izjava za nekog čiji je kapital već sada procenjen na nekih pet miliona dolara, ali očigledno je da je Ema vaspitana u tom duhu, a i njena generacija, ruku na srce, nije toliko zainteresovana za „ultraskupe“ automobile. Emin otac je Rumun, a kao i većina Rumuna izvesnih godina, emotivno je vezan za Daciju, koja je nekada dominirala ulicama u njegovoj zemlji.

Pored toga, Ema je mlada i ima još dosta vremena da promeni mišljenje. Ipak, možda bi mogla da formira sopstvenu kolekciju oko polovnog Sandera. Iz onoga što je sledeće rekla, zvuči kao da će se bar jedan Porsche naći u njenoj garaži u budućnosti. Automobil njenih snova je 918 Spyder za koji kaže da „nema šanse da mi dozvole da mu priđem“, ali isto tako voli Taycan jer je „kao NLO“. Taj „NLO“ bi mogao da pojede desetak Sandera za doručak, ali ljubav je ljubav i tu nema spora.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime