Naslovna ECO2 Saradnja između kompanija NGK i Sakuú ukazuje na budućnost proizvođača svećica?

Saradnja između kompanija NGK i Sakuú ukazuje na budućnost proizvođača svećica?

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Iz kompanije Sakuú su saopštili da su razvili dodatni metod proizvodnje litijum-jonskih baterija.

Uglavnom smo svi čuli za tehniku 3D štampanja. Sakuú takođe kaže da će isporučiti bateriju u čvrstom stanju, a novo partnerstvo ukazuje na to kako snabdevači u oblasti motora s unutrašnjim sagorevanjem mogu da evoluiraju. Naime, Sakuú je udružio snage s NGK, jednim od glavnih svetskih igrača u proizvodnji svećica.

Ako se pitate kakve veze svećice mogu imati s baterijama, odgovor je – nikakve. Ono što NGK može da ponudi je ekspertiza na planu materijala. Naime, Sakuú je zainteresovan za znanje koje japanski proizvođač ima u oblasti keramičkih materijala.

Ove dve kompanije su potpisale memorandum o razumevanju, vezan za učešće NGK u zajedničkom razvoju i obezbeđivanju keramičkih mateirijala za proizvodnju čvrstih baterija.

Možda nekome ovo zvuči čudno, ali startap proizvođač baterija je već sada u procesu razvoja 3D štampane ćelije za čvrste baterije, što sugeriše da su keramički materijali ili već odabrani ili se u tom poslu značajno uznapredovalo.

Sakuú je povodom tog pitanja saopštio da će „NGK keramički materijali odigrati ključnu ulogu u zaštićenom keramičkom prahu i vezivu, kako kompanija nastavlja komercijalizaciju svoje prve SwiftPrint baterije u čvrstom stanju“.

Uzmimo kao primer QuantumScapeov primer, i uvidećemo do koje mere je keramički separator ključan za ovu startap kompaniju. Sve što je QuantumScape obećao je bazirano na svojstvima zaštićenog keramičkog materijala. Samim tim, bilo bi čudno da su zatražili pomoć NGK. S tim u vezi, partnerstvo s japanskim gigantom ima smisla ako Sakuú uputi partnera koji su mu konkretno keramički materijali potrebni, tako da NGK može brže pomoći u ostvarivanju željenog obima proizvodnje.

Više od budućnosti SwiftPrint čvrstih baterijskih ćelija i misterije koja ih okružuje, memorandum o razumevanju s NGK ukazuje na to da etablirani snabdevači pokušavaju da pronađu šta bi mogli da prodaju kada svećice, klipovi, cilindri i druge komponente motora ne budu više potrebne. Moguće je da NGK za sebe gradi bezbedan prostor kao specijalizovani proizvođač keramičkih materijala.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime