Naslovna INFO BMW M4 CSL do maksimalne brzine na “autobanu” (VIDEO)

BMW M4 CSL do maksimalne brzine na “autobanu” (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Za one koje M4 s 480 ks, manuelnim menjačem i zadnjim pogonom ne zadovoljava, tu je M4 Competition s 510 konja i xDriveom. Ako ni to nije dovoljno, onda kupci mogu da se odluče za CSL model.

Ipak, reč je o prilično ekskluzivnom primerku jer je proizveden u samo 1.000 jedinica a i cenovna etiketa mu je „paprena“. Reč je o olakšanom modelu s poprilično više snage, tačnije 550 ks i 650 Nm (od 2.750 do 5.590 o/min) izvučenih iz rednog šestocilindarskog twin-turbo motora. U kombinaciji s unapređenim ogibljenjem i oko 110 kilograma manjom masom, krug na Nirburgringu je kompletirao za 7 minuta, 20,2 sekunde.

Kao što možemo videti iz videa YouTube kanala AutoTopNL, ovom modelu ne treba mnogo da pristigne do legendarnog „Zelenog pakla“, jer prosto “proždire” “autoban”.

Šta kažu nominalne brojke? BMW je maksimalnu brzinu ograničio na 307 km/h. Ipak, glavni protagonista ove priče je bez većih problema došao do 309 km/h pre nego što je vozač podigao stopalo s papučice gasa.

Opšti je utisak da je ovaj Bimmer sposoban za ostvarivanje još veće brzine. Doduše ubrzanje slabi nakon dostizanja 300 km/h, ali ostaje konstantno sve do 309 km/h. Nameće se pitanje, da li CSL može da ostvari 320 km/h bez elektronskog ograničenja?

Naravno, M4 CSL nije dizajniran za pravolinijsku vožnju. Spomenuta unapređenja na sistemu ogibljenja, uz poboljšanu aerodinamiku, obilje ugljeničnih vlakana i enterijer bez zadnjih sedišta, čine ovaj automobil izuzetnim po pitanju brze vožnje u krivinama. To je dodatno podržano postavkom sa zadnjim pogonom, koja možda ne donosi ubrzanje od 0 do 100 km/h kao u slučaju M4 Competition xDrive, ali zato je vožnja u krivinama sasvim druga priča.

Auto Moto Show

Izvor: AutoTopNL via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime