Naslovna INFO Povlačenje Kije Sorento i Sportage zbog potencijalnog požara

Povlačenje Kije Sorento i Sportage zbog potencijalnog požara

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kia America Inc., pokrenula je dobrovoljno povlačenje na korektivnu intervenciju svojih vozila zbog još jednog rizika od zapaljenja, novog u nizu opoziva povezanih s potencijalnim požarom u automobilima Hyundai Motor grupacije.

Ovoga puta, defekt se nalazi u modulu električnog priključka za prikolicu, koji može da se zapali kako tokom vožnje, tako i u stanju mirovanja vozila, slično prethodnom povlačenju Hyundai/Kia vozila.

Po Nacionalnoj administraciji za bezbednost u saobraćaju (NHTSA), oko 70.000 primeraka Kije Sorento i Sportage je uključeno u opoziv. Preko 22.000 od navedenog broja imaju opciono instalirane priključke, dok je u 49.000 slučajeva to obavljeno kod dilera.

Što se tiče Sorenta za modelnu 2016. godinu, jedinice proizvedene od 27. oktobra 2014., pogođene su ovim problemom, dok kod novijih modela, uključujući Kiju Sorento PHEV za 2023., nije izuzeta mogućnost defekta. S druge strane, Sportage proizveden od 10. decembra 2015. do 7. decembra 2021., takođe je uključen u opoziv.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime