Naslovna AKTUELNO Citroen obelodanio novi logo u retro stilu, kao i novi slogan (VIDEO)

Citroen obelodanio novi logo u retro stilu, kao i novi slogan (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nakon Volkswagena, Volvoa, Renaulta, Dacije i Peugeota, došao je red i na Citroen da modifikuje svoj logo.

Novi pristup kada je znak „ševrona“ u pitanju, evocira na originalni dizajn iz 1919., koji je usvojio Andre Sitroen, a radi se o desetoj iteraciji u 103 godine postojanja francuske marke. Prvu primenu novog logoa ćemo videti na automobilu za koji kompanija kaže da predstavlja „značajno konceptualno porodično vozilo“.

Revidirana oznaka će u višestrukim verzijama biti implementirana na serijske i konceptne automobile od sredine sledeće godine. Francuski proizvođač kaže da radi na novom dizajnerskom jeziku koji će novi bedž učiniti vidljivijim. Sličan pristup je zauzeo i sestrinski Peugeot, s naglašenijom glavom lava.

Inspirisan ikonama kao što su 2CV i DS, Monte Carlo plava nijansa neće se vratiti samo kao boja karoserije, već i kao deo identiteta brenda u korporativnoj i prodajnoj sferi. Pored toga, „infracrvena“ će zameniti aktuelnu crvenu nijansu u fizičkim, štampanim i digitalnim primenama.

Revidirani logo s vertikalnim ovalnim okvirom sadrži dva „ševrona“ (deux chevrons), a kreirao ga je Citroenov sopstveni dizajnerski tim uz asistenciju Stellantis Design studija. Hromirani finiš je stvar prošlosti, a novo rešenje će se koristiti u prodajnim salonima, korporativnim zgradama, prodaji i dokumentaciji. Govoreći o novom logou, šef Citroena Vensan Kobe, opisao ga je kao „elegantan simbol napretka“ na putu ka čisto električnoj budućnosti.

Uz novi logo Citroena ide i novi slogan: „Ništa nas ne pokreće kao Citroen“. Kompanija smatra da su ove promene neophodne pred „najuzbudljivije poglavlje“, što podrazumeva postepenu i neizbežnu tranzciju ka električnim automobilima. Kao deo Dare Forward 2030 plana matične kompanije, predstavljenog ranije ove godine, svi Stellantisovi putnički automobili će biti električni do kraja dekade, uključujući naravno i Citroen.

U međuvremenu, novi misteriozni koncept s novopečenim bedžom trebalo bi da debituje pre kraja ovog meseca, što znači da ćemo ga videti najkasnije u petak.

Auto Moto Show

Izvor: Citroen

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime