Naslovna INFO Porsche 911 Turbo S vs KTM MotoGP vs KTM Super Duke R...

Porsche 911 Turbo S vs KTM MotoGP vs KTM Super Duke R 1290 Evo (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ono što znamo je da je aktuelni Porsche 911 Turbo S najbrža verzija do sada, a mogli smo nebrojeno puta da ga vidimo kako prosto „rastura“ protivnike u trkama ubrzanja, što uključuje i superautomobile snažnije od ovog nemačkog sportskog kupea.

Pošto su dueli tog tipa očigledno prestali da budu dovoljno zanimljivi, ne čudi što je došao trenutak da se Turbo S nađe „na crti“ s moćnim motociklima. Događaj, kako to često biva slučaj, upriličio CarWow s Metjuom Votsonom na čelu, a što se dvotočkaša tiče, radi se o KTM Red Bull MotoGP motociklu i serijskom modelu s vrhunskim specifikacijama.

Hajde da najpre vidimo šta kažu brojke. Porsche 911 Turbo S 992 generacije pogoni 3,8-litarski twin-turbo bokser motor sa 650 ks i 800 Nm, koji obezbeđuje sprint do „stotke“ za samo 2,4 sekunde.

S druge strane, serijski KTM je Super Duke R 1290 Evo. S motorom radne zapremine 1.301 kubnog centimetra, koji isporučuje 180 ks, značajno je slabiji od 911-ice, ali naravno u isto vreme i mnogo lakši.

U međuvremenu, KTM Red Bull MotoGP je drugačija „zverka“. Pogonjen V4 agregatom s 270 ks i 120 Nm, još je manje mase od Super Dukea, a prednost mu donose i aerodinamički dodaci.

Čini nam se da se nazire ko bi u ovom troboju mogao da bude pobednik.

Auto Moto Show

Izvor: CarWow via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime