Naslovna ECO2 Revidirani Peugeot e-208 dolazi s više snage i većim dometom

Revidirani Peugeot e-208 dolazi s više snage i većim dometom

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Mada izgleda u velikoj meri kao i ranije, Peugeot e-208 dobija kapitalno unapređenje za 2023. Nakon revizije s kraja prošle godine, kada je dobio dodatnih 6,5 odsto na konto autonomije, što u prevodu iznosi 22 kilometra, elektromobil iz B segmenta prolazi kroz još jedno značajno poboljšanje.

Naime, francuski proizvođač je sklop iz nedavno predstavljenog e-308 implementirao u manji hečbek.

U „srcu“ Peugeota e-208 za 2023. je potentniji elektromotor sa 156 ks (115 kW) i 260 Nm, što znači da je za 20 konja snažniji nego ranije, dok je maksimalni obrtni moment identičan. Nema informacija u vezi s performansama, ali za pretpostaviti je da će biti nešto brži od prethodnika, kojem je za sprint do „stotke“ potrebna 8,1 sekunda.

Pored povećanja snage od 15 odsto, ovaj dopadljivi gradski elektromobil dobija novi paket baterija koji operiše pri 400 V s iskoristivim kapacitetom od 48,1 kWh. Samim tim, domet je povećan za 10,5 odsto što znači da mali hečbek može uz jedno punjenje da prevali 400 kilometara (po WLTP-u).

Peugeot s ponosom ističe da je e-208 najbolje prodavani model u B segmentu u Evropi u dosadašnjem delu godine, s tim što očekuje da će unapređenje za 2023. potražnju održati na visokom nivou. Prosečna potrošnja energije iznosi samo 12 kWh na 100 kilometara, tako da sada isporučuje 17,65 odsto širu autonomiju  i troši 15 odsto manje energije zahvaljujući dvema tehničkim revizijama.

Naravno, e-208 za 2023. prenosi unapređenja implementirana za prethodnu modelnu godinu, od kojih je glavna toplotna pumpa koja radi u sinergiji sa senzorom vlažnosti, postavljenim na vrh vetrobrana. Primena ovog unapređenja maksimizuje način na koji se energija koristi za grejanje i klima uređaj. Peugeot je na ovaj model instalirao naplatke od 16 cola s gumama s niskim koeficijentom otpora pri kotrljanju. Poboljšanja su izvršena i na menjačkoj kutiji za ostvarivanje dodatnih kilometara van grada.

Baterijski paket može biti punjen stopom do 100 kW, kada se od 20 do 80 odsto baterije napuni za manje od 25 minuta. Vozač može da vrši povrat električne energije u bateriju putem „Brake“ (kočnog) režima, što znači da svaki put kada se podigne stopalo s papučice gasa, dolazi do rekuperacije energije.

Peugeot će revidirani e-208 u prodaju staviti 2023.

Auto Moto Show

Izvor: Peugeot

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime