Naslovna SPORT F1 Alfa Romeo F1 tim ORLEN i Žu Gvanju nastavljaju saradnju i 2023.

Alfa Romeo F1 tim ORLEN i Žu Gvanju nastavljaju saradnju i 2023.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Alfa Romeo F1 tim ORLEN nastaviće svoj put sa Žu Gvanjuom (Zhou Guanyu) nakon što je tim produžio saradnju sa kineskim vozačem i za sezonu 2023. godine.

Tokom uspešne debitantske kampanje, Žu je pokazao zrelost i trkačke sposobnosti koji su u suprotnosti sa njegovim mladim godinama, doprinoseći na taj način razvoju tima probijajući se do onoga što je trenutno P6 u šampionatu konstruktora.  

Pošto je ušao u istoriju kao prvi vozač iz Kine koji se takmičio u Formuli 1, Zhou je obezbedio mesto na najvećoj sceni u motosportu postigavši poene na svom debiju na Velikoj nagradi Bahreina. Impresionirao je tim svojom posvećenošću i stavom, formirajući snažno partnerstvo sa timskim kolegom, Valterijem Botasom, i pokazujući napredak u svojim nastupima, kako u kvalifikacijama, tako i u trkama, stazu za stazom.

Među Žuovim kvalitetima, njegov vredan pristup je bio ključan u zasluživanju divljenja svih u Alfa Romeo F1 timu ORLEN: redovan u štabu tima, Zhou je doprineo unapređenju programa simulatora i dao je sve od sebe da izvuče maksimalni potencijal iz timskog bolida C42.

Nakon uspešne debitantske sezone i iskustva koje ona donosi, Zhou Guanyu će težiti da napravi sledeći korak u svom napretku.

Frederik Vaser, šef tima: „Radujem se nastavku saradnje sa Žuom. Od prvog dana u timu, na prošlogodišnjem testu u Abu Dabiju, impresionirao me je svojim pristupom poslu, a to je uvek pozitivna osobina. Znali smo da je brz, ali način na koji se on prilagodio Formuli 1 u tako kratkom vremenskom periodu  je jedno od najboljih iznenađenja naše sezone. On je vrlo fin momak, svi u timu obožavaju i njegovu ličnost i stav. Dovoljno je ponizan da postavlja pitanja i uči, kako od inženjera tako i od Valterija, ali i dovoljno inteligentan da primenjuje iz trke u trku sve primljene informacije zarad poboljšanja. Na ovo iskustvo će moći da se pozove sledeće sezone, i siguran sam da će napraviti još jedan iskorak kako mi nastavimo da povećavamo naš tim.“ 

Žu Gvanju“Srećan sam i zahvalan F1 timu Alfa Romeo ORLEN na prilici da budem deo tima još jednu sezonu. Biti deo Formule 1 je ostvarenje sna i takmičenje u trci prvi put je doživljaj koji će mi zauvek ostati u sećanju: tim mi je pružio neverovatnu podršku, dočekali su me od prvog dana i pomogli mi da se prilagodim najsloženijim serijama u motosportu. Postoji još toga što želim da postignem sa ovim timom u ovom sportu, a trud koji smo uložili od početka godine je samo prvi korak ka onome gde želimo da budemo sledeće sezone. Ima još mnogo da se nauči, mnogo toga da se razvije, ali ja sam siguran u naš rad: radujem se sledećem poglavlju naše zajedničke priče.” 

Žan-Filip Imparato, izvršni direktor brenda Alfa Romeo: “Alfa Romeo je uzbuđen što ima priliku da nastavi da borbu sa izazovima F1 i u 2023. zajedno sa Gvanju Žuom, prvim kineskim vozačem Formule 1. Oduševljeni smo Gvanjuovom posvećenošću i pristupom. Osim njegovih pozitivnih rezultata na stazi, on podržava Alfa Romeo u svojoj afirmaciji kao globalni premium brend. Gvanju Žu je pokazao odvažnost, što je srž osnovnih vrednosti brenda. Tokom F1 sezone 2023. on će nastaviti da pomaže brendu u podizanju svesti o F1, posebno na kineskom tržištu koje igra značajnu ulogu u budućnosti Alfa Romea. 

Izvor: Alfa Romeo

 

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime