Naslovna ECO2 Mercedes-AMG EQE SUV debituje 16. oktobra

Mercedes-AMG EQE SUV debituje 16. oktobra

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kada je Mercedes-Benz bude skinuo veo s EQE SUV-a 16. oktobra, AMG verzija će takođe biti tu.

Detalji u vezi s pogonskim sklopom ostaju misterija, ali EQE limuzina ostaje dobra indikacija onoga što možemo da očekujemo. EQE SUV će dobiti bar jednu AMG varijantu, za koju Mercedes kaže kaže da će posedovati „dva moćna elektromotora i varijabilan pogon na sve točkove“.

AMG EQE SUV će raspolagati sistemom upravljanja na zadnje točkove, jedinstvenim detaljima dizajna eksterijera i enterijera, kao i AMG Sound Experience tehnologijom za kreiranje audio potpisa vozila. Da podsetimo, AMG EQE limuzina može da isporuči do 687 ks (505 kW) i 1.001 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Očekujemo da Mercedes takođe u ponudu stavi manje potentni AMG EQE SUV, kao što je to slučaj s AMG EQE 43 limuzinom. Regularni modeli će biti dostupni sa zadnjim ili pogonom na sve točkove, kao i različitim pogonskim konfiguracijama. Ovo će biti četvrti model štutgartske kompanije na EQ EV arhitekturi.

Mercedes-Benz nam je pružio prvi uvid u EQE SUV u avgustu, kada je prestavljen enterijer, uz napomenu da će se premijera odigrati tokom oktobra. Potonji „tizeri“ su dodatno obelodanili izgled enterijera, s Hyperscreen displejem.

Nemački proizvođač EQE SUV etiketira kao „svrsishodniju“ verziju EQE limuzine. Viši profil povećava prostor unutar kabine i prtljažnika, s dodatnim mestom u visini nogu i glava. Ono što takođe možemo da primetimo je atraktivan Mercedesov enterijer s kontrastnim bojama i miksom materijala unutar kompletnog kabinskog prostora.

Što se spoljašnjosti tiče, novajlija će usvojiti detalje stajlinga prisutne kod ostalih EQ modela, što uključuje elegantne farove, prepoznatljivu masku itd.

Mercedes nije spomenuo kada bi EQE SUV mogao da uđe u prodaju. Ne bismo bili iznenađeni ako se to desi pre isteka ove godine, ali se i početak 2023. čini kao prilično dobra opcija za opkladu. EQE SUV će se pozicionirati ispod većeg EQS SUV-a u okviru rastuće električne ponude, nudeći kupcima više „mejnstrim“ električnu opciju.

Auto Moto Show

Izvor: Mercedes-Benz

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime