Naslovna ECO2 Opel skinuo veo s Astre i Astre Sports Tourer GSe (VIDEO)

Opel skinuo veo s Astre i Astre Sports Tourer GSe (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Pre samo nekoliko nedelja, Opel je najavio formiranje GSe podbrenda, u okviru kojeg će se u ponudu staviti elektrifikovani performantni modeli.

Sada imamo prve proizvode s dotičnim bedžom u formi nove Astre GSe i Astre Sports Tourer GSe.

U oba slučaja se radi o „plug-in“ hibridima koji pružaju sasvim solidnu „konjicu“ (225 ks) i maksimalni obrtni moment od 360 Nm. Po Opelu, ovi modeli će pružati ono najbolje u svojim kategorijama što se tiče ubrzanja iz mesta, međuubrzanja i maksimalne brzine.

„Nova Astra GSe i nova Astra Sports Tourer GSe, idealni su automobili za lansiranje našeg novog podbrenda, u potpunom skladu s našom strategijom da postanemo čisto električna marka do 2028.“, rekao je šef Opela, Florijan Hitl.

U poređenju  s niže pozicioniranim modelima, GSe primerci su na višem nivou u smislu angažmana vozača, preciznosti upravljanja, krutosti ogibljenja i performansi kočnica. Pored toga, karoserija je u njihovom slučaju 10 milimetara bliža tlu, s tim što Opel tvrdi da je stabilnost tokom vožnje kroz krivine i pri snažnom kočenju superiorna u odnosu na direktne rivale.

Sportski maniri Opelovih pulena mogu da se zahvale garnituri jedinstvenih opruga i amortizera, posebno kalibrisanih ne samo za dinamičnu vožnju već i komfor. Amortizere odlikuje KONI FSD (amortizacija sa selektivnom frekvencijom) tehnologija, koja omogućava „različite amortizacione karakteristike pri visokim frekvencijama naspram niskih frekvencija“.

Kada kažu „visoke frekvencije“, u Opelu misle na kontrolu ogibljenja, dok se „niske frekvencije“ koriste za opisivanje kontrole karoserije. Zatim, tu su i postavke kontrole stabilnosti, koje su takođe posebne za GSe modele.

Što se tiče stajlinga i enterijera, ono što treba izdvojiti su naplaci od 18 cola (inspirisani onim na čisto električnom Manga GSE konceptu), novi odbojnik i anfas, GSe oznake i sportska sedišta presvučena alkantarom, koja ne samo što su jedinstvena za Astru GSe, već takođe nude superiornu ergonomiju zahvaljujući famoznom AGR sertifikatu.

Auto Moto Show

Izvor: Opel

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime