Naslovna INFO BMW serije 1 od 0 do 100 km/h za 1,87 sekundi! (VIDEO)

BMW serije 1 od 0 do 100 km/h za 1,87 sekundi! (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Poznat je stav Amerikanaca po pitanju dizel pogona. Jenkiji smatraju da je on za kamione, traktore, eventualno kamionete…

Paljenje putem kompresije je s druge strane izuzetno popularno u Evropi, tako da ne nedostaje firmi koje se bave tjuningom „naftaša“. Ponekad se stvari dovedu do poprilično ekstremnog nivoa, kao što je slučaj s BMW-om serije 1 koji je pred nama. Naime, radi se o oficijelno najbržem dizel BMW-u u istoriji.

Zašto kažemo „oficijelno“? Pa, zato što se BMW „glavom i bradom“ pohvalio novim rekordom, i to rumunska divizija bavarske marke. U pres materijalu se kaže da je vlasnik dotičnog vozila Dragoš Stačesku, koji je oborio par rekorda tokom finalne runde rumunskog šampionata u trkama ubrzanja.

Za početak, crveni hečbek je kompletirao četvrt milje, pazite sad, za neverovatnu 8,31 sekundu, s izlaznom brzinom od 270 km/h. Ono što je još impresivnije, ova serija 1 pogonjena dizel motorom do 100 km/h ubrzava za fascinantnih 1,87 sekundi a do 200 km/h za dodatne 2,84 sekunde, dok do 250 km/h „doleće“ 2,44 sekunde kasnije.

U ovoj objavi, BMW s ponosom ističe da automobil u najvećoj meri koristi originalne fabričke komponente i zapravo je baziran na skromnom 118d E81 generacije. Hardver automobila davaoca je zamenjen pogonom na sve točkove iz 330d xDrive E90 generacije, šestocilindarskim rednim motorom takođe iz E90 i osmostepenim automatskim menjačem iz BMW-a X6. Kreator vozila procenjuje da je da je otprilike 75 odsto komponenti sistema transmisije i motora originalno BMW-ovo.

Kao rezultat nekoliko značajnih modifikacija, 3,0-litarski dizelaš generiše 1.035 ks (761 kW) i 1.650 Nm.

Dakle, radi se o povećanju snage od 300 odsto i 200 odsto po pitanju maksimalnog obrtnog momenta u poređenu sa standardnim motorom, i to uz korišćenje većine fabričkih komponenti.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime