Naslovna INFO “Špijunaža” restilizovanog Golfa Mk8 otkriva veliki ekran info-zabavnog sistema

“Špijunaža” restilizovanog Golfa Mk8 otkriva veliki ekran info-zabavnog sistema

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Volkswagen Golf Mk8 je na putu da prođe kroz redovnu restilizaciju, a to će se desiti naredne godine, kao model za modelnu 2024.

Popularni nemački hečbek je došao s dramatičnom promenom po pitanju multimedijalnog interfejsa, u koji su integrisane i kontrole klima uređaja, između ostalih funkcija. Svojevremeno, to je bila velika stvar, a čini se da će VW stvari po tom pitanju podići na viši nivo.

Naravno, novo rešenje, kao što je poznato, nije došlo bez mana, tako da mnogim ljudima nedostaju „stara dobra vremena“ fizičkih prekidača, dugmića i birača, koji su se mahom koristili za kontrolu brojnih funkcija.

Međutim, bez obzira na to što potrošači i automobilski novinari negoduju zbog aktuelnog trenda da se sve „strpa“ u ekran info-zabavnog sistema, on ne jenjava.

Restilizovani VW Golf je u fazi testiranja, a samim tim, nije uspeo da izbegne špijunske objektive foto-aparata, tako da smo dobili izvestan uvid u ono što su inženjeri namenili osveženom modelu.

Novajlija dobija očigledno veći multimedijalni ekran, a dotična jedinica izgleda identično kao ona kod Passata i Tiguana. Drugim rečima, Volkswagen bi mogao da upotrebi istovetno rešenje, a radi se o interfejsu preko kojeg se kontrolišu audio sistem, navigacija, podešavanja vozila i naravno klima uređaj.

Veliku promenu u odnosu na aktuelni enterijer predstavlja ekran koji je povećan, kao i broj fizičkih dugmića koji je smanjen. Za razliku od Tesle, VW je odabrao da zadrži klaster instrumentacije, ručicu brisača i birač menjača.

Iz perspektive dizajna, još uvek ne možemo da detektujemo promene na karoseriji, ali sigurno je da one postoje, što ćemo verovatno videti na budućim prototipovima. Naravno, budući da se radi o restilizaciji, nekih kapitalnih promena verovatno neće biti.

Volkswagen je poznat po tome što ne rizikuje mnogo kada je reč o novim modelima, a nemačka kompanija će sigurno gledati da „ne pretera“ s izmenama u okviru redovne restilizacije. Ono što takođe još uvek ne znamo je da li će 8.5 biti poslednji Golf u ponudi.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.
Prethodni tekstBMW serije 1 od 0 do 100 km/h za 1,87 sekundi! (VIDEO)
Sledeći tekstPotražnja za novim automobilima jenjava – sledeći potez je na proizvođačima

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime