Naslovna GEDŽETI Omega Marstimer pokazuje vreme i na Zemlji i na Marsu

Omega Marstimer pokazuje vreme i na Zemlji i na Marsu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Živimo u vreme kada su digitalni satovi, pametni satovi i narukvice, i ostali gedžeti sposobni da nam pokažu vreme i informišu nas o vremenskim prilikama na više lokacija u isto vreme.

Radi se o veoma korisnim podacima, posebno za one koji putuju, ali svi ti uređaji imaju jedno kapitalno ograničenje. Naime, vezani su isključivo za lokacije na planeti Zemlji. Šta ako, primera radi, želite da znate koliko je sati na Marsu?

E, tu na scenu stupa Omega Marstimer. Opisan kao „prvi časovnik koji pokazuje vreme na Zemlji i Marsu“, predstavljen je ranije ove nedelje na lokaciji Evropske svemirske agencije (ESA) u Holandiji, gde je testiran pre nego što mu je dato „zeleno svetlo“ za proizvodnju.

Ovaj sat je deo Omegine Speedmaster linije, u okviru koje se s vremena na vreme pojave teme vezane za svemir. Na kraju krajeva, Omega Speedmaster  satovi su se nalazili na rukama astronauta iz Apollo misije, čak i kada su sleteli na Mesec.

Oficijelno nazvana X-33 Marstimer, jedinica o kojoj je reč dolazi s titanijumskim kućištem stepena 2, a radi se o hronografu prečnika 45 milimetara, koji meri vreme na obe planete. Da bi korisniku ukazao na dve razdvojene vremenske zone, sat poseduje simbol „Crvene planete“ kada je u marsovskom režimu. Prikazano marsovsko vreme je ono na glavnom meridijanu planete.

Pored toga što prati vreme, ovaj gedžet takođe nudi pristup solarnom kompasu koji može da bude od pomoći prilikom pronalaženja istinski sever, kako na Zemlji tako i Marsu. Alarmi i večiti kalendar, takođe su uvršćeni u ovaj ručni časovnik.

Što se dizajna tiče, Marstimer prikazuje reprodukciju kanjona zvanog Hebes Chasma na unutrašnjosti kožnog pakovanja sata, dok je na zadnjoj strani kućišta ugravirano „ESA testiran i odobren“.

Omega X-33 Marstimer se već našao na internet stranici kompanije, ali nije dostupan u svim zemljama. Cena mu je 7.100 evra s uključenim PDV-om.

Auto Moto Show

Izvor: Omega

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime