Naslovna ECO2 Xiaomijev startap lansirao model sportskog električnog automobila (VIDEO)

Xiaomijev startap lansirao model sportskog električnog automobila (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Xiaomi je jedna od vodećih sila u segmentu u svetu pametnih mobilnih telefona, pa i šire što se tiče raznoraznih elektronskih gedžeta.

Međutim, u Kini je ova kompanija poznata i kao veliki investitor u novopečene inovativne firme. Xiaomi pod svojim krovom drži brojne startape, a među njima je i China Car Custom (CCC). Mada kineski gigant bori s izvesnim preprekama po pitanju ulaska u automobilski sektor, jedna od kompanija koje podržava je lansirala svoj prvi automobil, a reč je modelu sportskog električnog automobila.

Novo vozilo možda nije brendirano kao Xiaomi, o čemu mnogi sanjaju, ali se i dalje radi o interesantnom proizvodu. Električni novajlija je dvosed s dvoje vrata i dva elektromotora, koji zajedničkim snagama isporučuju 435 ks (320 kW). To je dovoljno da do „stotke“ ubrza za samo 3,9 sekundi, što je više nego pristojno za automobil koji uopšte nije težak za jedno električno vozilo – 1.300 kilograma.

Reč je o atraktivnom modelu sportskog dizajna, ali atraktivna je i njegova cena od 42.000 dolara. S obzirom na pripadnost segmentu i performanse, suma zaista nije velika. Po kompaniji, proizvodnja će započeti 2023., a prve isporuke pre kraja godine. Pretporudžbine se već primaju, što bi moglo biti pomalo riskantno, ali ipak treba imati u vidu da Xiaomi sa svojom  reputacijom stoji iza projekta. Inače, rezervacija košta samo 28 dolara.

CCC i nekadašnji Lancijin koncept

Navodno, CCC SC01 je inspiraciju pronašao u Lancia Stratos konceptnom automobilu iz 2010. Reč je o vozilu dugačkom 4,18 metara, mase od oko 1.270 kilograma. SC01 je deset centimetara kraći i teži 1.300 kilograma. Ono što je interesantno je da Stratos sprint do 100 km/h bavlja za 3,5 sekundi, zahvaljujući V8 motoru od 500 ks. SC01 je za nijansu sporiji, ali to u vožnji teško da će se osetiti. Ono u čemu počiva glavna razlika je da je SC01 bliži serijskoj proizvodnji.

Lancia Stratos koncept

Lancijin projekat datira iz 2010., i treba imati u vidu da su u to vreme električni automobili bili u domenu snova. Sada su sušta realnost, na putu da zamene konvencionalna vozila u narednih nekoliko godina.

Kada smo već kod Xiaomija, interesantno je videti uključenost kompanije u proizvodnju automobila. Kineski tehnološki gigant planira da lansira sopstveni model u naredne dve godine. Lej Džan, suosnivač Xiamomija i generalni direktor, potvrdio je svoju posvećenost automobilskoj industriji. Dakle, samo je pitanje vremena pre nego što se pojave nove vesti u vezi s Xiaomijevim učešćem u automobilskoj industriji.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime